KIES koncert

@2019-05-24 16:00 - péntek - Vasútkert

A KIES 2015 márciusában alakult több jelenleg is aktív, valamint időközben földbe állt zenekar (Stubborn, The Carrion Crow, Mad dolls, Black Sound) tagjaiból.

Ez a csapat fejébe vette, hogy szívükhöz közel álló minőségi, és egyben pofátlan rockzenével fogja letarolni az emberek arcát, melyet egy kislemez formájában 'Ez még csak a kezdet' címen meg is jelentettek 2015 júliusában.


KIES - Madár (szöveges videó)

? MEGJELENT LEGÚJABB LEMEZÜNK, A '2017' ?Keresd a legtöbb zenemegosztón: ↓ ↓ ↓ ↓Spotify: http://spoti.fi/2kBXvrtDeezer: http://bit.ly/2ySp5TcGooglePlay: http://bit.ly/2xsHRji10.20. Budapest | Robot | Lemezbemutatóesemény: KIES - '2017' Lemezbemutató, vendég: pine resin--------------------------Videó:Rendezés/szereplők: Harmati Eszter és Kálocz Tamás (FOOFILM)Helyszín:Yosemite National Park, California, USA, 2017/08/22.#cstp #kies

Geplaatst door KIES op Maandag 9 oktober 2017


2015 őszén turnéra indultak a Fish! társaságában, melyet folytattak 2016 tavaszán is.

Másodikak lettek a Talentométer tehetségkutató pop/rock kategóriájában, valamint megnyerték a Gumizsiráf legjobb klippért járó díját, a 'Nem a világ vége' című számukért.

2016 szeptemberében megjelent első nagylemezük a Kaland az élet, mely igazán jó fogadtatást kapott mind szakmai szempontból, mind a közönség részéről.

A lemez megjelenése óta a zenekar folyamatosan koncertezik, turnén voltak a Depresszió vendégeként, valamint jelölve lettek a Fonogram díj 'Az év felfedezettje' kategóriájában.

twitter  tumblr  facebook