Még van egy nyári hétvégénk…

Elérkezett az utolsó nyári hétvége 🙁 Jövő héttől indul a suli...a város is visszavált iskolaidős üzemmódba. Újra nagyobb kihívást jelent majd reggelente és délutánonként A-ból B-be eljutni.

DE addig még van egy hétvégénk! Éjszakázhatunk a Vadasparkban, jógázhatunk egy rendhagyó helyszínen, bringázhatunk egy nagyot, uzsitatyót varrhatunk a gyerkőcöknek, salsázhatunk, bulizhatunk, agyagozhatunk, bővíthetjük ismereteinket a Szaturnuszról és a kutyák neveléséről...ja, és papírszínház előadás is lesz! 🙂

A hétvége összes eseményét megtaláljátok itt!

Augusztus 31. PÉNTEK:

17.00-től:
A Független Diákparlament 2018-as országjáró turnéja Kecskeméten folytatódik! Gyere el, ismerd meg diákképviseletünket, és vegyél részt jövőre te is munkánkban!
Belépő: 3500 Ft
A belépő tartalmazza az elkészítéshez szükséges alapanyagot. Alap varró tudás elegendő hozzá.
Iskolakezdés előtt nagyon aktuális 🙂
18.30-tól:
Színes programkavalkád a Kecskeméti Vadaskertben! Fáklyafényes hangulatvarázs és Csörömpölők Együttes koncert!
Ezen az egyedülálló estén a Kecskeméti Vadaskert egésze fáklyák fényeivel lesz megvilágítva, igazi vadvilág hangulatot idézve, és színes, élménydús programok, családias hangulat, valamint hűsítő környezet várja mindazokat, akik az év e különleges állatkerti estéjén Kecskemét város vadaskertjébe látogatnak el.
22.00-től:
Belépő: 1200 Ft a helyszínen (hozd el egy nem salsázó ismerősöd és ketten jöhettek egy belépő áráért)
A nyár utolsó napja pont tökéletes arra, hogy elindítsuk az új táncos tanévet egy fergeteges Salsa & Sensual partyval!
Belépő: 2000 Ft a helyszínen
A szeptember kezdődik, de a nyári őrületnek még nincs vége!
Búcsúztassuk el együtt és koronázzuk meg 2018 hihetetlen nyarát egy óriási záró showval a Domb Beach partján, amibe beleremeg egész Kecskemét!

Szeptember 1. SZOMBAT:

7.45-től:
Belépő: 3500 Ft (tartalmazza a jóga és a reggeli árát)
Ha van kedved, gyere, jógázzuk együtt, és ajánljuk fel gyakorlásunkat gyermekek sikeréért!
60 perc napköszöntő, reggeli jógával, prnayama/légzés gyakorlatokkal, esszenciális illóolajakkal, 15 perc meditációval, a VINCENT Restaurant&Pastry finom, válogatott reggelijével egy igazán különleges helyszínen, az Izsáki úti Vincent Restaurant füves pázsitján!
Jelezd részvételi szándékod a Facebookon üzenetben a Danujoga Központ oldalán, vagy a bori@simplybori.com címen Incze-Dusík Borinál.
Feltétlenül hozz magaddal jóga matracot, és egy nagyobb kendőt vagy lepedőt, melyet alá tudsz teríteni a matracodnak!
8.00-tól:
SÁRKÁNYHAJÓ - Hírös sárkányhajó verseny a Szabadidőközpontban    INGYENES 🙂
Idén is megrendezésre kerül a III. Hírös Sárkányhajó Verseny.
Érdemes kimenni nézőként, mert igen látványos csapatsport és klassz a hangulat.
9.15-től:
BRINGA - Veloroom Challenge szombati laza    INGYENES 🙂
Azt a célt tűztük ki, hogy felrázzuk a bringás életet a városban, rendszeres hétvégi közös bringázásokkal. Minden alkalommal a KES vagy VeloMelo+ bringásai vezetésével van lehetősége a csatlakozni kívánóknak tekerni. A szombati egy lazább 25-30kmh 50-100 km közötti program. a KRESZ szabályainak betartása és sisak használat minden résztvevő számára kötelező. Az esemény vezetőjének az útmutatását kérjük követni (1-es vagy 2-es sor, vezetés váltás stb). Minden résztvevő megfelelő műszaki állapotú kerékpárral vehet részt az eseményen. Könyöklővel szerelt kerékpárral csak a sor végén szabad haladni. Gyülekezés a Veloroomnál 9:00-töl, 9:15-kor start.
Útvonal: Kecskemét - Ladánybene (megye határ) - Kecskemét
10.00-től:
Belépő: 3 éves korig díjtalan, 3 éves kortól: 450 Ft/fő
Ez a program 14.30-tól is indul.
16.00-tól:
17.30-tól:
Belépő: 1000 Ft
Vajon miért vonzódnak annyira a sci-fi írók, filmesek ehhez a bolygóhoz és holdjaihoz? Milyen különleges jelenségek találhatók ezen a bolygón? Vajon van-e élet az Enceladus-on vagy esetleg a Titánon? Milyen titkokat tartogat a legnagyobb Szaturnusz hold? Mi igaz abból, ahogy a sci-fi filmek bemutatják a jövőt? Ezekre és más hasonlóan izgalmas kérdésekre keressük a választ, egy látványos power point bemutató keretében!
22.00-től:
Belépő: 1500-4500 Ft
Ahol eltűnnek a #szürke hétköznapok…
… amikor egy estére színes festékbe borul a táncparkett és az UV lámpák fényében #felizzik a tömeg …
DRESS CODE: A megfelelő hatás elérése érdekében világos, lehetőleg fehér ruházat!

Szeptember 2. VASÁRNAP:

16.00-tól:
Belépő: 3000 Ft
TÉMA: Hogyan tudjuk a kutyánkat utánzással tanítani?
A Do as I do egy szociális tanuláson alapuló új megközelítés a kutyakiképzésben. Magyar kutatók kutatásainak köszönhetően ma már tudjuk, hogy a kutyák képesek utánzással tanulni és ezt a képességüket tudjuk a kiképzésben is hasznosítani. A módszer igen bonyolult feladatok elsajátítására teszi képessé a kutyát, de fő célja mégis az, hogy kutyánk megtanul más módon is figyelni ránk, melynek köszönhetően olyan alapvető dolgok is egyszerűvé vállnak, amik ma még megnehezítik a mindennapokat. Nem tudod visszahívni a kutyádat? Húz pórázon? Ha csak egyszerűen szeretnéd, hogy jobban tudj kommunikálni vele, a Do as I do ebben is a segítségedre lehet, úgy, hogy mindeközben csak egy közös játékban kell részt vennetek.
Előadó: Petró Eszter etológus, kutyakiképző
JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:
- jelentkezés üzenetben: https://m.me/neveltebek
- válasz üzenetben küldjük a fizetési részleteket
- határidő: 08.31.
- helyszínen csak abban az esetben lehet jegyet vásárolni, amennyiben marad szabad férőhely
Használjátok ki a nyár utolsó hétvégéjét! 🙂