Lazulós hétvégi programok

Ez a hétvége totálisan lazulós lesz 🙂 Ajánlunk is hozzá néhány programot! Most felkészülhettek a jövő heti nagyon komoly programokra, amikor is Kecskeméten csak úgy röpködnek majd a komolyzenei koncertek a Kodály fesztivál keretében.

A hétvége összes eseményét megtaláljátok itt!

 

Július 13. PÉNTEK:

10.00-től:
Belépő: 3 éves korig díjtalan, 3 éves kortól: 450 Ft/fő
15.00-től:
Gyere el a vízicsatára és mosd le velünk a balszerencsét! Az Új Nemzedék Közösségi Tér előtt található füves placcon harcolunk a meleg és a szárazság ellen. (Horváth Döme krt. 12.) Ruha, szem, száj, ember, fiú, lány nem maradhat szárazon! Vízipisztolyt, vödröt, flakont, vízágyút használni ér! 🙂
18.00-tól:
Belépő: Az előadás ingyenes, de kérik, hogy adományoddal járulj hozzá a terembérlet és a vegetáriánus ételkóstoló költségeihez
Azok számára, akiket túlságosan hatalmába kerített a testi életfelfogás, a meditációs jóga gyakorlása ajánlott. A transzcendentális hangvibráció azonnal transzcendentális szintre emel mindenkit, különösen, ha igyekszik úgy hallani azt, hogy elméje teljesen elmerüljön a hangban. Nincs még egy ilyen formája a meditációnak, amit az utcán sétálva is lehetne gyakorolni. Hogy mi is ennek az oka, erre keressük a választ az előadás és az azt követő beszélgetés alatt.
19.00-től:
Belépő: 1400 Ft
A két héttel ezelőtt elmaradt óra pótlása 🙂
Born to be wild...
Motoros classic rock zenékre, fergeteges hangulatra és izzasztó áramlásra számíthatsz!
21.00-től:
KONCERT - Blues terasz a Kvzooban   INGYENES 🙂
Kézműves sörök, pizzák, bluesok
Zenél: The Healer
Belépő: 14 év felett 1.300 Ft/fő, 14 év alatt 900 Ft/fő, szaunával 14 év felett 1.700 Ft/fő, 14 év alatt 1.300 Ft/fő

Július 14. SZOMBAT:

9.00-től:
CSAJOS - Illatos nap a Bíborban    INGYENES 🙂
Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen megtekintené az ultrahangos aroma diffuzorokat, érdekli a működésük vagy szívesen megillatozná a használatukhoz ajánlott illatokat. Az aroma ékszerekre vonatkozó kérdéseket is szívesen fogadjuk ... próbát követően a méret meghatározás is segítség lehet a döntésben...nyaklánc, karkötő vagy mandzsetta gomb.
10.00-től:
Belépő: szombat nappal 1000 Ft, szombat este 22.00-től 2000 Ft, vasárnap nappal 1000 Ft
Két nap tömény lusti egy pohár roséval a kezedben, a legkomolyabb elektronikus zenékkel, a város legjobb vízparti helyén, a Domb Beachen. SZOMBAT-VASÁRNAP lazulás a bícsen 🙂
? két nappali és egy esti buli
? töménytelen elektronikus zene
? SPORT: lazyfoci, randomröpi, dirt, wakeboard, pingpong
? szombati STÉG: 10-20h
? szombati este CSÚSZDA: 22-05h
? vasárnap STÉG morzsa party: 10-20h
Belépő: 3 éves korig díjtalan, 3 éves kortól: 450 Ft/fő
16.00-tól:
Belépő: 14 év felett 100 Ft/fő, 14 éves kor alatt a belépés ingyenes
Program: a szabadidőközpont vízi élővilágának interaktív bemutatása, vizsgálata.
Séta várható vége: 17.30-18.00
Túravezetők: a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai, Szabóné Ronkó Erzsébet és Nagyné Grecs Anita
17.30-tól:
Belépő: 1000 Ft
Folytatódik a sorozat, ezúttal filmes előadással. Számos érdekes témát dolgoz fel az előadás az Alien filmek kapcsán. Megtudhatjuk, hogy milyen hatással volt a Necronomicon világa az Alien univerzumra, egyáltalán mit szimbolizál? Vajon csak a sci-fi világában létezhet egy ilyen lény? Milyen emberi tulajdonságok vonulnak végig a filmekben? Mi a Prométheusz és a Covenant mitológiai háttere? Milyen elméletek szolgáltak ihletül? Az előadás tematikus módon végigvezeti a hallgatókat az egyes filmeken, megfejtve és elmagyarázva a bennük rejlő szimbolikát és tudományos hátteret.

Július 15. VASÁRNAP:

14.00-től:
Belépő: - Családi jegy (2 felnőtt, és 1 gyermek vagy diák számára) 5500 Ft helyett 4000 Ft.
Családi jegyhez további nappali tagozatos diák vagy gyermek belépőjegy 600 Ft helyett 400 Ft.
Programok 14-18 óra között:
- játékos ügyességi feladatok képzett játékanimátorokkal
- kézműves foglalkozások
- aquafitness
16.00-tól:
Belépő: 5000 Ft
Belső harmóniánk megteremtése a keleti hangok befogadásával és a jóga gyakorlás örömével Vizin Viktória operaénekessel, Benkő Ildikó jóga oktatóval és a JAYA Zeneművészeti Formációval. A közel 3 órás program Zen tálak, tibeti gongok hangfürdôjével, speciális légzés - és hangterápiával nyit lelki kaput a jóga gyakorlásunkhoz, melyet esszenciális illóolajak és zene kísér. A workshop kiteljesedéseként együtt énekléssel - Kirtannal koronázzuk meg a délutánt.
Maximum 20 főt tudnak fogadni a műhelymunkára, így bejelentkezés szükséges a yoyoga.ildiko@gmail.com e-mail címen, vagy privát üzenetben.
Bármilyen programot is terveztek a hétvégére, érezzétek jól magatokat és töltődjetek fel! 🙂