Te sem fogsz otthon maradni

Ezen a hétvégén is akad néhány érdekes és izgalmas program. Két rendhagyó jóga órán is részt vehettek, készíthettek fából szélmalmot, a koncerteken kiengedhetitek a fáradt gőzt, sétálgathattok Trabantok, Wartburgok, Barkasok között, no meg persze a Szabadidőparkban is! 🙂 De nem árulhatunk el mindent...inkább olvassátok a programajánlót! 🙂

A hétvégi eseményeket megtaláljátok itt is!

Egész hétvégén:
A díjugratás igazán látványos sport. Jó idő esetén érdemes kilátogatni, izgalmas családi program lehet.

Április 6. PÉNTEK:

11.00-től:
A kiállítást GYOKUSEN KASAGI, TAEKO TSUNODA, SHIEI KAMANO, RINSETSU YOSHIKAWA japán képzőművészek alkotásaiból Yokozawa Yoshitaka (Tokió, Japán) kurátor, művészeti menedzser vezetésével a Cifrapalota munkatársai és Sirbu Aida (Kecskemét) rendezték.
14.00-től:
Belépő: 600 Ft
17.00-től:
Belépő: 3500 Ft
18.00-tól:
Belépő: 1400 Ft
Gyere el és jógázz velem mesezenékre! Lehetőséged lesz felébreszteni gyermeki énedet és játékosan átmozgatni az egész testedet!
18.30-tól:
Belépő: 5000 Ft
Szó lesz többek között, az ideális testalkatról, a saját testképünkről, a genetikai testkép változásokról, az egyes életszakaszaink testi- lelki átalakulásáról és arról, hogy hogyan lehet ezt a mai kor társadalmi elvárásával összhangba hozni, úgy hogy a női énképünk reális és felvállalható legyen. Vajon milyen külső passzol a saját személyiségünkhöz.
20.00-tól:
Belépő: nincs infó
A Peter Kovary & The Royal Rebels friss Fonogram-díjasként kezdi meg a „Brotherly Love Tour”-t. Kőváry Petiék tavalyi debütáló lemeze, a ’Halfway Till Morning’ az év (2017) hazai klasszikus pop-rock albuma, vagy hangfelvétele kategóriában nyerte el a „magyar Grammy-t”.
Belépő: elővételben 1600 Ft, helyszínen 2000 Ft
A Pannonia Allstars Ska Orchestra a 2012-es Lovemonster óta tavaly jelentetett meg először stúdióalbumot, sorban az ötödiket, Ghost Train címmel. A zenekar ezen a lemezen korábbról már ismert, nagy sikerű dalokat vonultat fel, pl. a Billy Boyo-t vagy a Star Wars híres főcímdalának feldolgozását, az Imperial Reggae-t, de sok újdonság is megjelenik, ráadásul egy fokkal komolyabb oldalukról is bemutatkoznak a srácok.

Április 7. SZOMBAT:

8.00-tól:
08:00 Kapunyitás
10:30 Köszöntés és versenyek
12:30 Legek
13:00 TOMBOLA HÚZÁS
14:00 FELVONULÁS
15:30 Eredményhirdetés
9.00-től:
Belépő: 6000 Ft
Csoportos stílustanácsadás, ahol megtudhatod hogy milyen ruhák azok amik igazán kiemelik a személyiségedet. Hasznos gyakorlati tanácsokat kapsz a kifinomult megjelenés kialakításához. Meghatározzuk a színtípusodat és az alkattípusodat és megkeressük a hozzád leginkább illő fazonokat. Stílus frissítésre fel!
Nevezési díj:
300 m - ingyenes
830 m - ingyenes
3,5 km - 500 Ft / fő
7 km és 10,6 km - 1000 Ft/fő
 9.30-tól:
Belépő: 950 Ft (1 gyermek és 1 felnőtt együtt)
Zenés családi játszóház mondókákkal, dalos játékokkal, zenehallgatással, ritmushangszerekkel, közös énekléssel, fejlesztő-mozgásos játékokkal. Ajánlott életkor: 1-3 éveseknek . 1100-kor is!
Molnár Péter és Zimacsek Márta izgalmas könyvének bemutatója. Részvételi szándékod kérjük az alábbi e-mail címen jelezd: info@alfoldiregiomagazin.hu
10.00-től:
Bábszínház, ügyességi játékok, bohóc, és kutyasuli bemutató is várja a látogatókat. Sztárvendég az Irigy Hónaljmirigy!
Belépő: 500 Ft + anyagköltség (500 Ft)/fő
Danka József fajáték készítő vezetésével készíthettek szélmalmot.
16.00-tól:
Tizenkét királylány, akik minden este tönkreteszik a papucsaikat. Vajon merre járnak, és mi történik velük? Derítsük ki együtt, és töltsünk együtt egy felejthetetlennek ígérkező délutánt a Lóca együttessel, akik Az eltáncolt papucsok című mesejátékukkal mozgatják meg a gyerekeket.
SÉTA - Tempós séta a Szabadidőparkban   INGYENES 🙂
A hosszú, tempós séták két szinten fejtik ki jótékony hatásukat: a fizikai test és a szellem(elme) szintjén. Nem kell bejelentkezni csak jössz a megadott helyszínre a megadott időben 😉 Vizet és 100 Ft-ot (belépő ára) hozz magaddal, és ha van, akkor a pulzusmérő órádat. (Bejárat a Nyíri út felőli oldalról)
FUTÁS/JÓTÉKONYSÁG - Futni-kék futás az autista gyermekekért   INGYENES 🙂
Idén 20 esztendős közhasznú szervezetünk, az Autista Gyermekekért Egyesület szeretettel meghívja Önöket – meghív Benneteket – egy jókedvű, szigorúan protokollmentes születésnapi bulira!
Belépő: Aprók Tánca 1 éves kortól: 450 Ft/fő, műhelyfoglalkozások 3 éves kortól 450 Ft/fő
19.00-től:
Belépő: 500 Ft
A Bálvány Utca négy kecskeméti fiatal zenészből álló, 2017-ben újraszerveződött helyi zenekar. Saját szerzeményeiket adják elő elsősorban magyar nyelven a Funky a Jazz, a Pop-Rock, a Country a Blues és egyéb stílusirányzatok elemeit vegyítve. A Bad News (grunge-punk rock) zenekarnak eddig többnyire akusztikus koncertjei voltak és 2017 szeptemberében volt az első "hangos" koncert a kecskeméti Tekában, olyan zenekarok társaságában, mint a Phrenia és a Nova Prospect.
20.00-tól:
Belépő: elővételben 1800 Ft, helyszínen 2200 Ft

Április 8. VASÁRNAP:

16.00-tól:
Belépő: felnőtt 1200 Ft, diák 800 Ft (a jegyek mind a 4 előadásra érvényesek)
16:00-17:00 Katonások: Kecskemét Noir (12 éven felülieknek)
17:10-18:00 Kadásokk: Rém/Álom/Pár - LeftLovers
18:10-18:25 Karinthy Frigyes: Énekóra (12 éven felülieknek)
18:30-19:30 Ifjú Morbid Színpad: Fehérzaj
16.30-tól:
Belépő: 4500 Ft
a Four Points by Sheraton Gourmet konyhájának kifejezetten erre az alkalomra készülő finomságaival, vegetáriánus különlegességeivel, smoothie-val, éltető zöldségek, mártogatósok kavalkádjával, várnak bennünket! Az órát vezeti: Benkő Ildikó okleveles hatha jóga oktató, sportedző, transzperszonális légzéstréner. Zene: földből égbe, égből földbe vivő hangok Sevecsek Bélával és különleges hangszereivel (didgeridoo-ja és tongue drum). Amit tenned kell: Jelezd részvételi szándékod a FACEBOOK-on üzenetben, vagy a bori@simplybori.com címen.
Esőmentes, napsütéses és szép tavaszi hétvégét kívánunk!