Erre vártunk…

Mindig várjuk a hétvégét, de ezt most különösen! Nem lesz idő unatkozni, otthon lustálkodni...tele lesz a város élettel és programokkal. Nézd meg, hogy miből tudsz válogatni! 🙂

A hétvégi eseményeket megtaláljátok itt is!

Egész hétvégén:
Belépő: elővételben 1500 Ft (a Szakkör-ben), helyszínen 1900 Ft
A belépő tartalmazza a kóstolópoharat és az első feltöltést.
Beer'weekend - "Beer'kend".A Bajor étterem fedett,fűtött rendezvénysátrában tavaszi sörmustra a legjobb hazai kisüzemi és kraft sörökből. Folyamatosan változó kínálat, érdekes és különleges sörökkel a hagyományos ízek mellett. A rendezvény belépős ,kuponos . üveg poharas rendszerű. Újszerű bajoros streetfood ételekkel fűszerezzük meg a hétvégét, akusztikus és elektronikus zenékkel a rocktól reggae-ig!
Belépő: napi belépő 500 Ft
Eljönnek az ország egész területéről a kézműves csokisok. Rengeteg gyermekprogrammal készülnek, igazi kikapcsolódás az egész családnak.
Ízelítő a programokból:
- Palacsintasütő verseny
- Színpadi programok, koncertek
- Népi mesterségek bemutatója, gyermek foglalkoztatás
- Nagyszabású minőségi kézműves vásár
- Régi magyar használati tárgyak kiállítása
- Honvédségi toborzó sátor és fegyver bemutató
- Rendőrségi toborzás, balesetmegelőzés (részegszemüveg és egyéb kellékekkel)
- Tánc és sport bemutatók
- Vetélkedők, nyeremények
- Véradás - szombaton
- Palacsinta futás családi, váltó, kutyás
- Vendéglátók
- Vidámpark
- Nők világa
- Sörkóstoló
Ha érdekel Japán és a japán kultúra, akkor biztosan találsz kedvedre valót a programok között! 🙂
„Észak-Amerika vadvilága – a Sziklás-hegységtől Alaszkáig” című kiállítás
Vadvilág a képzőművészetben
Ambrus Lajos, Kovrig Miklós, Szarvas Pongrác, Kollár Izabell képzőművészek alkotásai
A Hírös Agóra előtti téren gasztro vásár, kézműves termékek és ajándékok vására, koncertek, bábelőadás, állatsimogató, vadászkutya bemutató és kézműves programok. Kísérőrendezvény: Hal-és vadfőző verseny
A kiállításokra a belépődíj: felnőtt 700 Ft, nyugdíjas 500 Ft, gyerek (3 éves kortól), diák 300 Ft
Belépő: nincs információ
Pénteken díjhajtás, szombaton maratonhajtás, vasárnap akadályhajtás.

Április 13. PÉNTEK:

9.00-től:
Itt a jó idő, megkezdődött a kirándulószezon! A klubban az eheti témánk kirándulás hordozott babával. Milyen eszközben? Milyen távon? Hogyan öltözzünk?Hogyan pihenjünk közben? És még számos kérdés, tapasztalat megosztása!
11.00-től:
Itt az alkalom, hogy próbára tedd magad a Szakmák Napján!
Délelőtt 11-13:30-ig az állásbörzén megtalálhatód a neked passzoló pozíciót este pedig akár megtalálhatod álmaid szakmáját! Vagy kell egy is motiváció? Gyere el és hallgasd meg Geszti Pétert, hogy inspirációt kapj!
18.00-tól:
Mérettessétek meg magatok, egy amerikai tévéshow mintájára készült kvízesten!
Belépő: 2500 Ft
Sokan tudatosan táplálkoznak, mozognak, tudatosan óvják a környezetüket, gyermekeiket tudatosan nevelik, tudatos vásárlók... de vajon hányan vannak, akik ma Magyarországon a szexuális életükben is tudatosak?
Belépő: 2000 Ft
– verbális és nonverbális önkifejezési készség fejlesztése
– ön- és társismeret fejlesztés
– improvizációs képesség fejlesztése
– kreativitás fejlesztése
– önálló, rugalmas gondolkodás fejlesztése
– magabiztosság növelése
A kíváncsi és bátor érdeklődők kipróbálhatják önmagukat a dísznövénykertész, a virágkötő és virágkereskedő, a kertész, a gyógy- és fűszernövény termesztő, valamint a környezetvédelmi technikus fogások végrehajtása közben. Emellett színes bemutatók, interaktív feladatok várják az részvevőket.
20.00-tól:
Belépő: elővételben 1900 Ft, helyszínen 2400 Ft
21.00-től:
Belépő: 14 év felett 1300 Ft/fő, 14 év alatt 900 Ft/fő. Szaunahasználattal: 14 év felett 1700 Ft/fő, 14 év alatt 1300 Ft/fő.

Április 14. SZOMBAT:

7.00-től:
Nevezési díj: 1800 Ft
9.00-től:
Belépő: 15 000 Ft
A tréning résztvevői megismerik az egyes kommunikációs stílusokat, melynek tükrében be tudják azonosítani a sajátjukat. Elsajátítják az asszertív kommunikáció eszköztárát, és közös feladatok révén átültetjük azokat a gyakorlatba. A nap végére a résztvevők ismeretet és jól alkalmazható technikákat kapnak ahhoz, hogy a mindennapokban eredményesebben kommunikáljanak és oldják meg a problémáikat.
Gasztro kalandok, finom illatok és jó hangulat várható.
11.00-től:
Belépő: 1500 Ft
Várjuk mindazokat, akik a dalok hallgatása, befogadása által szeretnének feltöltődni, és azokat is, akik a dalok hallatán a bennük megszülető képeket, érzéseiket szeretnék egy alkotásban, vagy tánc formájában kifejezni. Az eszközöket mi adjuk, ami az önkifejezéshez, az alkotáshoz szükséges: a koncerten elhangzó dalok üzeneteit, énekkel, gitárral és hárfával, illetve a rajzoláshoz, festéshez, tánchoz szükséges eszközöket. Mindenki szabadon döntheti el, hogy él-e az önkifejezés eszközeivel, vagy inkább a befogadás ajándékaival szeretne gazdagodni!
16.00-tól:
Belépő: 650 Ft/gyerek, 900 Ft/felnőtt
Bábjáték, dalok, mondókák, bábkészítés. A foglalkozásokat 3 éves kortól ajánljuk! Jegyek elővételben válthatók az Ifjúsági Otthon pénztárában.
17.30-tól:
Belépő: 1000 Ft
Az előadás számos izgalmas kérdésre keresi a választ: mik azok a fekete lyukak tulajdonképpen, hogyan jönnek létre, milyen fajtái vannak? Mi köze volt Hawking munkásságának ezekhez az objektumokhoz? Egyáltalán miért fontosak az emberiségnek a fekete lyukak, miért kutatják őket? Mit tudunk róluk? És mi a valóság abból, amit a scifi filmekben látunk?
19.00-től:
Belépő: elővételben 1700 Ft, helyszínen 2000 Ft
20.00-tól:
Belépő: nincs információ
A SeeN egy lassan már veteránnak mondható zenekar, ami alapvetően a '70-es évek rock-pszichedelikus rock világából táplálkozik és teker rajta néhányat.

Április 15. VASÁRNAP:

10.00-től:
Belépő: 5000 Ft
Az akro jóga a jóga, az akrobatika és a thai masszázs összefonódásából született. A workshopot kezdőknek ajánljuk, akiknek már felkeltette az érdeklődését az akro jóga, de még sosem merték kipróbálni.
18.00-tól:
Belépő: 1500 Ft
A Genezis szereplői az egyetemes emberi értékek - az életbe vetett hit, a szolidaritás, a felelősség - mentén döntenek a sorsukról, így lehetőséget kapnak az újrakezdésre, egy új életre. Vendég: a rendező, Bogdán Árpád
Napsütésben, vidámságban és szép pillanatokban gazdag hétvégét kívánunk!