13 érdekesnek ígérkező program Kecskeméten

13 érdekes program Kecskeméten. Megéri kimozdulni még ebben a hidegben is! A hétvége programkínálatából ezúttal szubjektíven válogattunk, megkerestük a legérdekesebb lehetőségeket. Válogassatok kedvetekre! Ha tudtok olyan eseményt, ami másokat is érdekelhet, akkor írjátok meg nekünk Facebook kommentben. 🙂

A hétvégi eseményeket megtaláljátok itt is!

Március 2. PÉNTEK:

17.00-től:
Belépő: 3000 Ft
Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az alkotói délutánra, ahol ez alkalommal a húsvét lesz a témakör. Az alkotás öröme a kulcsszó! 🙂 Alap varró tudás elegendő.
18.00-tól:
Belépő: adomány, a terembérleti díjhoz hozzájárulás, 500-4000 Ft körül, ahogy érzésed és lehetőséged engedi
A LEMangURIA Táncmeditációban mozdulatainkon keresztül, kapcsolódásainkban haladunk ki-ki a saját mag(j)át felfedező úton. Szabadon mozdulunk, amit teszünk, érzünk, megélünk ebben, az a tiszta valóságunk/igazságunk. Mozdulatunk a lelkünk hangja, mely által informálódunk, mi bújik meg ott, ahova a racionalitás már nem ér el. A közösség szerető energiái, biztonságot adnak a léleknek, hogy bátorságát és erejét felszínre hozhassa.
Bővebben itt is olvashattok a táncmeditációról: https://kena.hu/2018/02/mozgasmeditacio-lelek-edzese/
IFJÚSÁGI - Pancake karaoke party a KÖZ-térben   INGYENES 🙂
Akik énekelnek kapnak fincsi palacsintát 😉 (akik nem énekelnek, ők is 😛 ) Várnak szeretettel titeket énekelni és eszegetni!
Belépő: előre jelentkezve az eseményben vagy a Közösségi Ház facebook profilján 600 Ft, a koncert előtt a helyszínen 800 Ft
Az együttes egyedülálló magyarországi, női rock and roll zenekar, repertoárjuk az általuk kedvelt rock and roll, country, rock zenékből áll, melyet folyamatosan bővítenek.
A Mon Cherries csajbandáról bővebben is olvashattok itt: https://kena.hu/2018/02/kecskezene-mon-cherries/
19.00-től:
Belépő: 2500 Ft
Szeretettel várnak minden érdeklődőt új, teljesen kezdőknek szánt csoportos órára. A foglalkozások hetente két alkalommal lesznek a későbbiekben, az alábbi órarend szerint: szerdán 19.15-20.00 és pénteken 19.00-20.00.

Március 3. SZOMBAT:

9.00-től:
Belépő: 6000 Ft
"Csoportos stílustanácsadás velem Csernus-Farkas Ágota stílustanácsadóval, ahol megtudhatod hogy milyen ruhák azok amik igazán kiemelik a személyiségedet. Beszélgetünk a stílusos önkifejezés fontosságáról. Ráadásul hasznos gyakorlati tanácsokat kapsz a kifinomult megjelenés kialakításához Meghatározzuk a színtípusodat és az alkattípusodat és megkeressük a hozzád leginkább illő fazonokat."
Előre jelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/70 431 6052
9.30-tól:
Belépő: 950 Ft (1 gyermek és 1 felnőtt együtt)
Zenés családi játszóház mondókákkal, dalos játékokkal, zenehallgatással, ritmushangszerekkel, közös énekléssel, fejlesztő-mozgásos játékokkal. Ajánlott életkor: 1-3 éveseknek
16.00-tól:
Belépő: 9000 Ft
A csokoládé elbűvölő alapanyag!
Ahhoz, hogy biztos kézzel bánjunk vele, el kell sajátítani pár apró fogást.
Gyere el, ha izgat a csoki-világ. Tanulj meg temperálni márványlapon, kísérletezd ki, számodra melyik a legjobb öntőforma: használunk szilikont, PVC-t, polikarbonátot.
Ismerd meg a transzferfólia előnyeit, és a ganache különböző állagait.
Melegítünk, hűtünk, formázunk, öntünk.
Merülj el a csoki csodáiban, és dicsekedj el otthon műveiddel!
(A kurzusra hozd magaddal gyermekedet, az ő részvétele díjtalan!)
18.00-tól:
Belépő: 500 Ft, 800 Ft, 1000 Ft, 2000 Ft értékben támogatói jegyek vásárolhatóak, diák és nyugdíjas ingyenes
Az alapszakaszt győztesként záró HÉP-Röpke SE szombaton megkezdi a rájátszást. Elsőként a Delta RSE Érd csapatát fogadják, a II. Rákóczi Ferenc Általános iskola csarnokában. Az összecsapás 18 órakor kezdődik. Várunk minden kedves szurkolót és röplabda kedvelőt. Biztassuk együtt a lányokat.
19.00-től:
Belépő: 2100 Ft
A démonivá növesztett, hordóhasú pojáca alakját Alfred Jarry közutálatnak örvendő fizika tanára ihlette. A kezdeti botrányok ellenére népszerűvé lett mű egyszerre jelképezi a világ gyilkos őrületét, és sűríti magába a színház új formáját.
20.00-tól:
Belépő: 1000 Ft
Izgalmas zenekarok, kilelés hangulat...A Deep Glaze zenekarhoz volt már szerencsénk Budapesten, mi nagyon szerettük őket! 🙂

Március 4. VASÁRNAP:

9.00-től:
Belépő: 15 000 Ft
A drámaháromszög Dr. Steven Karpman Drámaháromszög elméletéből származik, melyet 1968-ban fejlesztett ki. Ez egy szociális és pszichológiai modell, mely segít megérteni, hogyan ragadunk bele a kapcsolatainkba.
14.00-től:
Belépő: 12 900 Ft, foglaló: 4 000 Ft
A jelentkezéshez töltsd ki ezt a félperces kérdőívet: http://ow.ly/1ViR30iue0T
A workshop-on:
- elsajátíthatod a bútorfestéshez szükséges technikák komplett eszköztárát: a gyakorlatban próbálhatsz ki négyféle festési technikát és háromféle felületkezelési módszert;
- megismerheted a kizárólag természetes anyagokból készülő tejfesték sok-sokféle felhasználási lehetőségét;
- a bútorfelújítással kapcsolatos minden kérdésedre választ kaphatsz! 🙂
A tanfolyamról egy sajátkezűleg festett-antikolt fali kulcstartóval térhetsz haza

+ 1 RÁADÁS:

Egész hétvégén!
2018. március 2., péntek
- 10:30 - Szibériai tigrisek
2018. március 3., szombat - 10:30 - Afrikai oroszlán
- 14:00 - Hétvégi látványetetés (sarki róka, kapucinus majom, teve)
2018. március 4., vasárnap
- 10:30 - Szibériai tigrisek és Kárpáti hiúz
- 14:00 - Hétvégi látványetetés (sarki róka, kapucinus majom, teve)
A hétvégén is hideg lesz, de egy jó programért garantáltan megéri kimozdulni! 🙂