Hétvégi program kisokos – Kecskemét

A Palacsinta fesztivál ugyan elmarad...de így is remek kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket tudunk ajánlani a hétvégére! 🙂 Szerintünk összegyűjtöttünk minden programot, amire még vannak szabad helyek. Rózsaszín Pittbullal és asztronautákkal is találkozhattok a hétvégén...igen, itt Kecskeméten! 🙂

A hétvégi eseményeket megtaláljátok itt is!

SZÍNHÁZ

Család ellen nincs orvosság - Pénteken 19.00-kor
Függöny fel! - Szombaton 19.00-kor
ÜBÜ - Vasárnap 15.00-kor
Online jegyvásárlás itt!

OTTHON MOZI

Valami Amerika 3. - Pénteken, szombaton és vasárnap 16.00-kor
Szólíts a neveden - Pénteken, szombaton és vasárnap 18.00-kor (kiemelt helyár)
A Pentagon titkai - Pénteken és szombaton 20.00-kor
Online jegyvásárlás itt!

Február 23. PÉNTEK kora estig (18.00-ig):

9.00-től:
Az immár XXVII. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényen a hagyományoknak megfelelően üdülési, turisztikai és idegenforgalmi látnivalókkal, szolgáltatásaikkal mutatkozhatnak be a kiállítók. Ha a kiállításon jársz, hitelfelvétellel, hitelkiváltással és egyéb pénzügyi fogyasztóvédelmi kérdéseddel keresd a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség standját és pörgess egy ajándékot a szerencsekeréken!
Belépő: 500 Ft/alkalom, 1800 Ft/bérlet (a bérlet 4 alkalomra érvényes)
Testi, szellemi frissességünk megőrzéséért magunknak is tennünk kell. A szeniortánc foglalkozáshoz nem szükséges sem előzetes tánctudás sem táncpartner. Az új lépések megtanulása intenzív koncentrációt kíván, elősegíti az idegpályák "olajozását".
13.00-tól:
Belépő: 10 000 Ft
Szeretnék kisbabádat anyatejjel táplálni? Rengeteg az információ és már úgy érzed, hogy összekavarodtál? Gyere el a tanfolyamra és megtaláljuk közösen az utat,amellyel sikeres lehet a szoptatás időszaka.
14.00-től:
Belépő: 600 Ft, bérlet 2000 Ft/4 előadás
15.00-től:
Belépő: 12 000 Ft egyéni konzultáció 1,5 óra, 8000 Ft csoportos óra 4 főtől/ fő
Nőknek és Férfiaknak egyaránt! Miért?
-különböző sérveid vannak (lágyéksérv, köldöksérv, gerincsérv)
-már most tudod, hogy SZÉTNYÍLT HASIZMOD VAN
-szeretnéd biztonságosan és a legmodernebb módon megerősíteni a törzsizmaidat
-szeretnél megszabadulni a hason lévő zsírtömegtől
-császármetszés és szülés után szeretnél regenerálódni
-mozgásszegény életet éltél eddig és gyenge vagy kezd az alapokkal
- hát- és derékfájdalommal küzdesz
17.00-től:
"Jelenleg a Kecskeméti SZC Kandó Kálmán Szakgimnázium, Kondor Béla művészeti tagozat ötödéves diákja.
Első önálló kiállításom az elmúlt egy év munkáiból készített válogatás, mely többségében gyermekded képi világgal hivatott illusztrálni belső monológok tömkelegét. Minden képem egy-egy érzelmi lenyomat, melybe bele festem az alkotás pillanatában uralkodó arcom,melyekben bárki megkeresheti boldog, szorongó, szabad, magányos vagy ép gyermeki önmagát."
Belépő: 4500 Ft
A szívcsakra nyitás, igen fontos folyamat. A test energetikai középpontja, és a szívvel, mint szervvel áll szoros kapcsolatban.
Belépő: 8000 Ft (minden kelléket és alapanyagot tartalmaz)
z akrilfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség, különleges tehetség. Az akrilfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel tegyék meg a kezdeti lépéseket. Minden alkalommal egy híres festő festményét készítik el a résztvevők. A PIKTOR TANODA oktatói garantálják, hogy sikerélményben lesz részük, és nap végén saját akril festményükkel büszkén térnek majd haza.

Február 23. PÉNTEK kora estétől (18.00-tól):

18.00-tól:
Belépő: 2000 Ft
Játékos kedvű, kulturált kikapcsolódásra vágyó felnőttek jelentkezését várja a VASTAPS PRODUKCIÓS IRODA péntek esti „drámajátékos” estjeire. Felhőtlen kikapcsolódás és készségfejlesztés egy időben!
KVÍZ - III. Oscar kvízest az Otthon Moziban   INGYENES 🙂
Olyan max. 5 fős csapatok jelentkezését várjuk ismét, akik imádják a filmeket, nyomon követik a filmvilág híreit és még játékos kedvűek is, és nem mellékesen le tudják győzni a tavalyi legjobb csapatot.
Belépő: Az előadás ingyenes, de kérjük, adományoddal járulj hozzá a terembérlet és a vegetáriánus ételkóstóló költségeihez.
Múlt életeink felbukkanó emlékei izgalmasak lehetnek ugyan, ám a reinkarnáció megértése azt a célt szolgálja, hogy kiszabaduljunk a születés és halál körforgásából.
18.30-tól:
Belépő: kedvezményes sétálójegy 3000 Ft, normál sétálójegy 4000 Ft
18:30 - Kapunyitás vacsorás vendégeinknek
19:15 - Ünnepélyes megnyitó
19:30 - Svédasztalos vacsora - élőzenével: Livingroom
21:00 - Élőzene: Kecskeméti Fiatalokból álló
együttesek bemutatkozása
Kasztel Réka és Bodor Bálint
- Kapunyitás sétáló jegyes vendégeinknek
21:30 - Megnyitó és nyitótánc
22:00 - BarIsOn
23:00 - New Level Empire
00:00 - Bálkirálynő és Bálkirály választás, tombola sorsolás
01:00 - Dj Afus
02:30 - Dj Dombi
04:00 - Kapuzárás
Belépő: 13 500 Ft
Villányi borvidék egy feltörekvő borászat borait kóstolhatják meg, párosítva séfünk remek ételeivel.
Belépő: 4000 Ft
A betegségek nem véletlenül jelentkeznek a testünkben. Ha ismerjük az üzenetét, lehetőséget kaphatunk arra, hogy jobban rálássunk a belső folyamatainkra és többet tudjunk tenni önmagunkért.
19.00-től:
Belépő: 4990 Ft (5 tételből álló borkóstoló, hidegtál, valamint a színházjegyTELTHÁZ, már nem tudnak új vendéget fogadni!
A kecskeméti Koch Borkereskedésben éppen borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellet van szabad hely… Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház legborosabb előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét.
20.00-tól:
Belépő: 800 Ft
Februárban Kecskemétre érkezik a budapesti As Karma Brings, és a székesfehérvári Sleepless zenekar! Ha bírod a mély,súlyos témákat gyere el és tombolj,majd utána igyál reggelig!
21.00-től:
Belépő: elővételben 1500 Ft, helyszínen 2000 Ft
A Rózsaszín Pittbull zenekar újra vár minden hasonszőrű "HÜJÉT"!

Február 24. SZOMBAT:

9:30-tól:
Belépő:
Az egy napos képzés résztvevői képessé válnak a csakrákhoz tartozó életterületek megismerésére, tisztítására, blokkok oldására, csakráik harmonizálására saját magukon és másokon egyaránt. Olyan, a mindennapokba könnyedén beépíthető gyakorlatokat sajátíthatnak el, amit egyedül is képesek elvégezni.
Belépő: 1000 Ft (1 gyermek és 1 felnőtt együtt)
Bogyó és Babóca, Boribon és Kippkopp történeteivel, verseivel… és önfeledt játék régi időkből való mackókkal, játékszerekkel, bababútorokkal, hintalóval, autókkal. Nosztalgia az anyának, apának – újdonság a babáknak! 11.00-kor is lesz előadás!
10.00-től:
Belépő: 5000 Ft
Az összejövetelünk egyik célja, hogy minél több tudásra tegyünk szert, ami nem tárgyi jellegű, hiszen a valódi Én-t nem lehet úgy megismerni mint egy tárgyat. Az intellektuális megértés azonban gyakran kevés, mert a bennünk lévő indíték - ami a testből, az érzéseinkből jön - a dolgok felé hajt bennünket. Ezért szükséges, hogy a testünkben lévő érzések felfedésre és megvizsgálásra kerüljenek.  Mindezeket az ún. jóga-meditációk gyakorlásával érjük el, amelyek segítségével megtapasztaljuk a Létezés érzését.
Belépő: 450 Ft (3 éves kortól)
14.30-kor is indul ez a program 🙂
Belépő: a nevezési díjak részletesen megtekinthető a Facebook esemény leírásában
1,2,4 és 6 órás futamokra lehet nevezni. Helyszíni nevezés: Vízmű-domb mellett lévő versenyközpontban a verseny napján 09:00 órától.
14.00-től:
Belépő: 7500 Ft
Ismét egy szombat délutáni együtt-alkotós kikapcsolódásra invitáljuk meg Önöket...Benneteket 🙂
15.00-től:
Az Arborétum egyenetlen terepe kifejezetten jótékony hatással van a gerincre. Egy órás helyi "túrára" hívlak, ha úgy érzed jólesne egy kis gyaloglás a természetben 🙂
Belépő: 7900 Ft
A vegán életmód talán egyik legfontosabb kérdése - azon túl, hogy hogyan oszlassuk el családunk és barátaink vegán életmódunkkal kapcsolatos kételyeit és félelmeit, hogy miként tudjunk minél változatosabbá tenni étrendünket. A kurzuson ehhez kaphatunk ötleteket és inspirációt a változatos konyha fenntartására, a korábban kedvelt ízek helyettesítésére és a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok pótlására.
16.00-tól:
Sántha György kecskeméti költőre emlékezünk 130. születésnapja alkalmából. Vendégünk: Sántha Melinda tanítónő, a költő unokája, és egyben a hagyatékának gondozója. A műsorban fellépnek:
• Ádám Blanka hangszeres szólista a citerájával
• Gyöngyösi Szabó Katalin versmondó
• Szabó Sándor tárogatóművész
17.00-től:
Belépő: 1200 Ft, diák/nyugdíjas 800 Ft
A kecskeméti lányok célja ismét a két pont megszerzése, segítsük őket azzal, hogy teltházas meccsen buzdítjuk a csapatot!
19.00-től:
Belépő: 2500 Ft

Február 25. VASÁRNAP:

9:00-től:
Belépő: 8000 Ft
A workshopon egy fiókos konyhai tároló elkészítésére nyílik lehetőség.
9:30-tól:
Belépő: 6000 Ft
Helyedet 3000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod február 22-ig. Tavaszt hívó,harmonizáló jóga óra esszenciális, energizáló illóolajakkal, szauna varázs kényeztető mézzel és olajakkal és zenés vasárnapi büféebéd a Four Points by Sheraton Hotelben.
18.30-tól:
Belépő: adományos formában
Amire biztosan számíthatsz: Remek Társaság, Csodás felismerések, és megélések, a többi pedig legyen meglepetés!
Változatos programok, remek kikapcsolódási lehetőségek! Miért maradnátok otthon?