Ingyenes programok a hétvégére

A hétvégére csupa olyan programot válogattunk össze, amelyen ingyenesen tudtok részt venni. Bíztunk benne, hogy így is értékes tartalommal tudjuk feltölteni az ajánlót...és lássatok csodát, 10 olyan lehetőséget is találtunk, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat! 🙂

A hétvége minden eseményét megtaláljátok itt is!

MINDIG INGYENES 🙂 :

  • - séta az Arborétumban
  • - séta a Csalánosi erdőben
  • - a főtér látványosságai
  • - a vasárnapi piac hangulata
  • - a hónap alkotója tárlat a Hírös Agórában

Január 26. PÉNTEK:

13.00-tól:
A bajnokságra 2 fős csapatok jelentkezését várják. Nem- és korbeli megkötés nincs, jelentkezni a Kecskeméti Református Gimnázium Titkárságán lehet. (Ha ez nem megoldható, akkor üzenetben/személyesen Weiner Zoltánnál.) Az első 16 csoport jelentkezését tudják fogadni. A csocsómeccsekkel párhuzamosan sem fogtok unatkozni, ugyanis más programok is lesznek: teaház, társas, imaséta, vitakör. Ha valaki csapatban nem is indul, őt is szeretettel várják szurkolni, ill. a többi programon való részvételre. 🙂
16.00-tól:
Kovács László fotókiállítása a Városligetben felépített szinkronúszó versenyhelyszín létrejöttéről és megvalósításáról.
Hasznos ötletek az otthoni tanuláshoz beszédproblémával,tanulási nehézséggel, diszlexiával küzdő gyerekeknek és szüleiknek!
18.00-tól:
A kiállítást megnyitja: Pfisztner Gábor esztéta
A kiállítás szervezői szeretettel várnak minden érdeklődőt a megnyitóra.
Helyi fiatalok képeiből összeállított fotókiállítás.
Várnak benneteket ismerkedni, szórakozni, teázni, művelődni. 🙂
A legjobb megértésre akkor teszünk szert, ha elfogadjuk, hogy az életerő végső soron a testben lakozó lélek. A test változik egyiket a másik után öltjük a lélek azonban örökké létező és változatlan. Szeretettel várunk vegetáriánus vacsorával egybekötött programunkra.

Január 27. SZOMBAT:

10.00-től:
A Szórakaténuszban mindig jó dolgok várnak! Ezúttal 10.00-től 16.30-ig társasozhattok a családdal vagy a barátokkal náluk. Rengeteg társasjátékkal várnak benneteket, biztosan van olyan, amit még nem próbáltatok!
13.45-től:
A könnyed, családi sétán megismerkedhetünk a téli természettel, növényvilágával és madaraival. A sétát a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai vezetik. A Szabadidőközpontba a belépő 100 Ft (14 éves kor felett).
16.00-tól:
Leskowsky Albert Kecskemét ikonikus személyisége. Látásból biztosan mindenki ismeri, mert sok rendezvényen feltűnik. Évtizedek óta vonzotta a zene, és hangszereket gyűjtött. A hangszergyűjteményének csaknem olyan kalandos lett a története, mint a gyűjtő élete volt ifjabb éveiben. Még mindig vidám, tervezgető, gyakran hobo. A Leskowsky Hangszergyűjtemény a város kincse most már, és valamennyiünké, hiszen szép új környezetben, a Hírös Város Turisztikai Központban kapott helyet, ahol nem csak kiállításként üzemel, hanem koncerteket, foglalkozásokat tartanak a falai között. Albert másik szenvedélye a régi biciklik gyűjtése. Erről is, és sok másról is mesél majd nekünk.
Leánya, Leskowsky Laura rendkívül színes egyéniség. A zene szeretetét a kecskeméti Kodály Iskolában szívta magába, a szegedi főiskolán ének-könyvtár szakon diplomázott, és az éneklés lett a kedvence. Gyönyörű hangján sokféle stílusú zenét megszólaltat. Koncertezik, rendezvényeken lép fel, országos és külföldi turnéra hívják. Ki gondolná mindezt egy gazdasági szakemberről, aki rendezvényszervező is egyúttal? S aki időnként majd dalra fakad a Montázs esten?
22.00-től:
Priskin Róbert alias Rob Russell nagy közönség kedvenc lett pár év alatt. Ő az aki minden alkalomra külön készül és mindig megtáncoltatja a Naés? lelkes közönségét! Nagyon kíváncsian várjuk mit fog összehozni Robi ezen az estén!

Január 28. VASÁRNAP:

8.00-tól:
Egy becsületbeli futóverseny, ahol az időt és a távot te méred! A Közösségi Házban biztosítanak öltözési lehetőséget, mosdót, melegedést, szendvicseket és forró teát. Pogácsa és sütemény felajánlásokat örömmel fogadnak a szervezők!
 Egy-egy jó program nem feltétlenül azon múlik, hogy mekkorák az anyagi lehetőségeink! Egy közös családi séta a városban is tökéletes kikapcsolódás lehet! 🙂

NEM INGYENES - SZÍNHÁZI ÉS MOZI AJÁNLÓ:

SZÍNHÁZ - Függöny fel! - Pénteken és szombaton 19.00-kor.
Hessmese - Pénteken 15.00-kor.
Balett+Kodály - Pénteken 19.00-kor.
Csárdáskirálynő - Vasárnap 18.00-kor.
Néhány szabad jegy még fellelhető. Online jegyvásárláshoz kattints ide!
MOZI - Otthon Mozi
A hentes, a kurva és a félszemű - Pénteken, szombaton és vasárnap 18.00-kor
A legsötétebb óra - Pénteken és szombaton 20.00-kor.
Jegyeket itt tudtok online foglalni/vásárolni. Alap helyár 750 Ft, kiemelt helyár 850 Ft.