2018 első programajánlója…

Próbáljatok ki valami újat, találjatok közösségre! A hétvége aktív eltöltéséhez találhattok izgalmas lehetőségeket aktuális programajánlónkban. Lesz dráma, színház, mozi, dobkör, röplabda, buli, kutyasuli, salsa, pótszilveszter, jótékonysági buli a mentőállomás javára, színházi est és téli séta...de legnagyobb sajnálatunkra nem lesz koncert. Mindenesetre mozgalmas hétvégének ígérkezik, személyes kedvencünk a tűzzománc alkotóműhely! 🙂

A hétvégi eseményeket megtaláljátok itt is!
SZÍNHÁZ - Függöny fel! előadás
Pénteken és szombaton 19.00-kor, vasárnap 15.00-kor.
Néhány szabad jegy még fellelhető. Online jegyvásárláshoz kattints ide!
MOZI - Otthon Mozi moziműsor
Jegyárak: normál 750 Ft, kiemelt 850 Ft

Január 5. PÉNTEK:

10.00-től:
Belépő: 400 Ft
Testi, szellemi frissességünk megőrzéséért magunknak is tennünk kell. A szeniortánc foglalkozáshoz nem szükséges sem előzetes tánctudás sem táncpartner. Az új lépések megtanulása intenzív koncentrációt kíván, elősegíti az idegpályák "olajozását".
16.30-tól:
Belépő: 5600 Ft/4 alkalom
A műhely a képző- és iparművészeti tevékenységek iránt érdeklődők számára a különböző zománctechnológiák elsajátítását és gyakorlását teszi lehetővé. A 2 heti rendszerességgel tartott foglalkozások során – inspiráló témákkal kiegészítve – alkalom nyílik a festő-, huzal-, sodrony- és rekeszzománc technikák elsajátítására.
18.00-tól:
Belépő: 2000 Ft
Játékos kedvű, kulturált kikapcsolódásra vágyó felnőttek jelentkezését várja a Vastaps Produkciós Iroda péntek esti „drámajátékos” estjeire.
Felhőtlen kikapcsolódás és készségfejlesztés egy időben!
- verbális és nonverbális önkifejezési készség fejlesztése
- ön- és társismeret fejlesztés
- improvizációs képesség fejlesztése
- kreativitás fejlesztése
- önálló, rugalmas gondolkodás fejlesztése
- magabiztosság növelése
18.30-tól:
Belépő: 2500 Ft
Számmisztikai és asztrológiai szempontból is megvizsgálásra kerülnek a várható energiaminőségek. Konkrét, gyakorlatias útmutatást is kapsz, hogy hogyan oldhatod meg a rád váró feladatokat a sikeres eredmény érdekében. Szó lesz arról is, hogy hogyan kezeld férfiként és nőként a párkapcsolatot, a munkát, az anyagiakat, az egészség területét, hogy könnyedebben élhesd a mindennapjaidat szenvedések helyett.
SPIRITUÁLIS - Dobkör a Danujogaban
Belépő: 1000 Ft
Az új esztendő köszöntése, új év, új lehetőségek, megújító erők hívása! Elmerülünk a közös zenélésben, éneklésben. Kihasználjuk a dobokban, csörgőkben, rejlő erőt, hogy megváltoztassuk önmagunk, és a bennünket körülvevő világot...
Várunk rád, a részvételhez nem szükséges az, hogy tudj dobolni, énekelni, vagy bármilyen hangszeren játszani, az erő visz magával. Egyszerűen gyere el közénk, ha megérint a hívás...
22.00-től:
Belépő: még nincs információ

Január 6. SZOMBAT:

9.00-től:
Belépő: 8000 Ft
Ha minden igyekezeted és szorgos testgyakorlásod ellenére sem változik hasfalad állapota, annak oka lehet, hogy az egyenes hasizom sérülése miatt az izom nem képes rövidülésre, fejlődésre. Ajánlom, ha kisbabád született, ha ismeretlen eredetű deréktáji fájdalmad van, ha szeretnéd zárni szétnyílt hasizmod, ha rendkívül hatásos hasizom gyakorlatokra vágysz.
Belépő: nincs információ
A jelentkezés feltétele a tanfolyam kezdetekor betöltött 7 hónapos kor. Iskolánk alapfokú tanfolyama biztosítja a kutyák szocializációját, engedelmességét. A gazdikat megtanítjuk, hogyan értsék meg kedvencük cselekedetit, és miként viselkedjenek, hogy tökéletes összhang alakuljon ki közöttük. Mi nem küldünk el senkit, amennyiben a kutya emberre vagy más kutyára támad akkor is foglalkozunk vele.
Belépő: nincs információ
Nehézségek leküzdése, kommunikáció a párunkkal, kapcsolat kialakítása, fenntartása.
9.30-tól:
Belépő: 950 Ft (egy gyermek és egy felnőtt részére)
Családi zenés játszóház mondókákkal, dalos játékokkal, zenehallgatással, ritmushangszerekkel, közös énekléssel, fejlesztő-mozgásos játékokkal. Ajánlott életkor: 1-4 éveseknek
10.00-től:
Belépő: 1500 Ft
Ötödik alakalommal kerül megrendezésre a Globális Access Bars® nap. Milyen örömteliséggel tudod megajándékozni magad 2018-ra, ha már így év elején szakítasz magadra 30-90 percet? Ha még bizonytalan vagy, akkor ez a tökéletes alkalom arra, hogy megtudd milyen csodákra vagy képes. Várunk szeretettel egy teával, kávéval, süteménnyel.
Belépő: 4000/6000 Ft (attól függően, hogy saját vagy bérelt gép)
A Real Gamers csapata most ismét feleleveníti és visszahozza Nektek az igazi "garázslan" feelinget, ahol a haverokkal zavartalanul tudtok kockulni. Hozd el a saját gépedet, vagy bérelj nálunk a helyszínen és JÁTSSZ!
14.00-től:
SPORT/SÉTA - 60 perces tempós séta a Szabadidőparkban    INGYENES 🙂
A cél 6-7 km megtétele 60 perc alatt.
A tempós sétát, megtűzdelheted dombmenettel és időnkénti belekocogással, hogy jobb legyen a zsírégető hatás 😉
Csak elindulni lesz nehéz. Mikor már rovod a köröket, a hideg ellenére is jól fog esni ez a kis délutáni séta 😉 Rétegesen öltözködj, sapka, kesztyű javallott. Hozz magaddal 100 Ft-ot (a Szabadidőpark belépő ára) és vizet.
15.00-től:
Belépő: 1800 Ft/fő borkóstolóval és party szendvicsekkel
A Koch Borház Kecskemét meghitt, lámpaernyős rendezvénytermében kellemes, halk zene szól, és zamatos borok hangolnak ellazulásra. Schonerné Emődi Edit HR specialista vezetésével papírra veted az elmúlt éved: mosolyra húzódik a szád, amikor a legemlékezetesebb pillanatokra emlékezel. Kisimul a lelked, amikor elengeded a nehézségeket, hogy felszabadultan indulhass el az új évben. Megálmodod a 2018-as évedet, és elhiszed, hogy minden sikerülhet.
17.00-től:
Belépő: nyugdíjas és 18 éves korig- ingyenes, felnőtt- 400/500/800/1000 Ft (szabadon választható támogató jegy)
A HÉP-Röpkes SE lányai megkezdik a 2018-as évi szereplést. Ezúttal a Kalocsai SE-t fogadják.
19.00-től:
Belépő: elővételben 900 Ft, helyszínen 1200 Ft
Hozz magaddal egy nem salsa-zó ismerőst és ketten jöhettek egy jeggyel a bulira!
22.00-től:
Belépő: 1500 Ft
A lemezjátszóknál: Big Bill
Belépő: 2000 Ft
A belépőkből befolyt TELJES összeget felajánljuk a KECSKEMÉTI MENTŐÁLLOMÁSNAK!

Január 7. VASÁRNAP:

 15.30-tól:
SZÍNHÁZ/BESZÉLGETÉS - Színházi esték beszélgetés a Valentino Cseh Sörtárban      INGYENES 🙂
Január 7-én, vasárnap 15:30-tól vendégünk Bognár Gyöngyvér és Szász János, a Katona József Színház színművésze és rendezője. Beszélgetőtársuk Dr. Szentkirályi László. !!!Férőhelyek korlátozott számban érhetők el, ezért kérünk mindenkit foglalja le helyét a nyitva tartási időn belül, azaz 16-23 óráig telefonon vagy személyesen!!!
17.00-től:
Belépő: felnőtt 700 Ft, diák és nyugdíjas 300 Ft
 
Kezdjétek az új esztendőt tartalmas hétvégi programokkal! 🙂
Jó szórakozást és kikapcsolódást kívánunk!