Mi lesz itt?

Egy mondatban nem is tudjuk összefoglalni...ezért inkább egy hosszabb cikkben tesszük közzé, hogy mi vár rátok ezen a hétvégén Kecskeméten. Ízelítőül csak annyit mondanánk, hogy lesz kiállítás, dráma, jóga, pizza sütés, koncertek, tánc, gyermek programok, meditáció, adventi gyertyagyújtás, éjszakai fürdőzés, buli, forralt bor, jégkori, kézműves workshopok, művészeti vásár, küzdősport, sörvacsora, röplabda ... 🙂
A hétvégi eseményeket megtaláljátok itt is!

December 8. PÉNTEK:

9:00-9:30 Hordozási tanácsadás
9:30-10:30 Teázás, beszélgetés
10:30-11:00 Hordozási tanácsadás
A Kecskeméti Képzőművészek Közössége alkotótábora Balanyi Károly vezetésével és szervezésében 10. éve működik Vászoly-Öreghegyen, Balatonudvari szomszédságában. A kiállításon az elmúlt 10 évben itt alkotó képzőművészek, festők, grafikusok, szobrászok itt készült, illetve a hely és közösség inspirálta munkáiból láthatunk összegző válogatást.
Belépő: 2000 Ft
- verbális és nonverbális önkifejezési készség fejlesztése
- ön- és társismeret fejlesztés
- improvizációs képesség fejlesztése
- kreativitás fejlesztése
- önálló, rugalmas gondolkodás fejlesztése
- magabiztosság növelése
Belépő: nincs információ
Belépő: 9000 Ft
Kalandozás az olasz konyha titkai közt: egy könnyed előétel, kemencében sült pizza, egy kellemes desszert házi készítésű likőrrel megbolondítva...Bizonyítást nyer, hogy nem ördöngősség a tökéletes pizza házi elkészítése. Ínycsiklandó előételt készíthettek parmezánköntösben. Megtudhatjátok milyen desszertlikőrt köszönhet Itália az arab kultúrának. Egy kis munka, sok nevetés, egy kellemes vacsora és némi nyelvgyakorlás lesznek az est programjai!
Belépő: 2500 Ft
Ez a meditáció abban segíthet, hogy a benned élő férfi oldal egyensúlyba kerülhessen a női énrészeddel. Ha nő vagy, akkor ez azért fontos, hogy ne te akarj irányítani. Ha férfi vagy akkor pedig azért, hogy bátran be tudj állni a férfi szerepedbe és ne menekülj el a döntéshozatal elől.
KONCERT - The Bits koncert a Főtéren   INGYENES 🙂
Akusztikus Beatles műsorával alapozza meg a karácsonyi hangulatot Kecskeméten a The Bits zenekar.
Belépő: 1500 Ft
Relaxációs élmény a himalájai hangtálak, gongok és egyéb hangszerek rezgéseivel. Töltődj fel, lazíts, regenerálódj, tapasztalj!
Belépő: elővételben 1500 Ft, helyszínen 2000 Ft
Belépő: 14 év felett 1300 Ft/fő, 14 év alatt 900 Ft/fő, szaunavilág használattal: 14 év felett 1700 Ft/fő, 14 év alatt 1300 Ft/fő.
BULI - Peace Péntek a Naés?-ben   INGYENES 🙂
Két olyan srác fog debütálni akik még soha nem játszottak együtt! Gábor Farkas és Pugner Péter egy különleges zenei élményben részesít benneteket! Funk, Nu disco, Electro swing és egyéb vidám dallamok fognak felcsendülni ezen az estén!
Belépő: éjfélig 1500 Ft utána 2000 Ft
A lemezjátszóknál Tommyboy és Stuart.

December 9. SZOMBAT:

Belépő: 7000 Ft ( Ami tartalmazza a fenyőfát a gömbbel és még egy gömb készíthető tetszés szerint!)
Karácsonyfa díszeket és egy különleges asztali dekorációt készíthettek.
Belépő: Műhely és múzeumpedagógiai foglalkozások: 3 éves korig díjtalan, 3 éves kortól: 450 Ft/fő, Aprók Tánca: 1 éves kortól: 450 Ft/fő
MŰVÉSZETI VÁSÁR - ARTangyalok dekorkarácsonya a Bozsó Gyűjteményben   INGYENES 🙂
Adventi művészeti piac kecskeméti művészek egyedi alkotásaiból földön járó, családbarát árakkal, kulturális kísérőprogramokkal és vendéglátással.
Belépő: elővételben 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft
Belépő: kis mozaik készítés 1500 Ft, nagy mozaik készítés 2500 Ft, egyedi jegyzetfüzet készítés 1800 Ft
A szervezők szeretettel várnak benneteket a Bozsó Gyűjteménybe, hiszen saját alkotást ajándékozni hatalmas öröm! A művészeti karácsonyi vásár hangulatos közegében készítsetek mozaik képeket szeretteiteknek vagy magatoknak. Kézügyesség nem szükséges, az újrahasznosított textilből kézzel készített rombusz alakú matriánkkal kortól és nemtől függetlenül szórakoztató és könnyű az alkotás!
Belépő: 700 Ft gyermeknek, 1400 Ft felnőtteknek
A klasszikus zenei foglalkozást táncbemutató és kézműves foglalkozás egészítik ki. Perrault meséje összefonódik Leopold Mozart: Gyermekszimfónia és Téli utazás című műveiből vett részletekkel illetve W. A. Mozart, L. v. Beethoven, J. Brahms, Robert Schumann dalaival, közben táncra kelnek bálozó leányok és ifjak.
A hangversenyt követően mézeskalács díszítése Hamupipőke konyhájában.
ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS - Második adventi gyertyagyújtás a Főtéren   INGYENES 🙂
Az ünnepi műsorban közreműködnek:
- Bodon Pál Zeneiskola tanárai és növendékei
- Pünkösdi Gyülekezet
- Kodály Iskola Kamara Kórusa
Vezényel: Durányik László
- Baptista Gyülekezet Kórusa
Az ünnepi műsort követően szeretetvendégség lesz.
Belépő: 5990 Ft
Első fogás: Citrusos marinált lazac, gyöngyhagyma-cékla-csicsóka salátával
Második fogás: Kacsamell és kacsamáj, sörös-vajas kelkáposztával és gesztenyés burgonya fondant-tal
Harmadik fogás: Sörben főtt marhapofa tormás árpával, batátával, konfitált fokhagymával
Desszert: Meggyes csokoládé torta
+ a Kecskeméti Sörmanufaktúra kiváló sörei
BOSZORKÁNYOS 🙂 - Luca tánca boszorkány szombat   INGYENES 🙂
18.30-kor Gyülekező
18.45-kor Boszorka felvonulás indul a Turisztikai Központ elől
19.00 órakor Luca és Boszorkány tánc a Főtéren
Belépő: 2499 Ft
Depresszió - Válaszok után... lemezbemutató turné. Vendégzenekara: USEME
Belépő: éjfélig 1500 Ft utána 2000 Ft
Az első 100 belépő számára értékes “Hovány kulcstartót” adnak ajándékba, fődíjként pedig Mercedes-Benz élményvezetéssel lepnek meg egy szerencsést, aminek helyszíne a Drivingcamp Vezetéstechnikai Centrum lesz. 🙂
Ismét csak érdemes lesz időben érkezni a Mjuzik & Friends bulikra, hiszen éjfélig minden kedves vendéget megajándékoz majd a Mjuzik és a Naés? mikulása (aki nagyon fog hasonlítani Garfieldbandira) egy Absolut Elyx Shot-tal! Ezen felül Tomaas Yilssom, alias Cicó és meseszép kedvese Réka hihetetlen fényfestései és vizuáljai szinesítik majd a Naés? falait, hogy ezen az estén egy igazi Audióvizuális élményben legyen részetek! A decemberi Mjuzik & Friends is rendhagyó lesz a Dj program tekintetében, hiszen a Mjuzik két házigizdája Zsézsé és Garfieldbandi lesznek majd a zenefelelősök!

December 10. VASÁRNAP:

Belépő: az eseményen részt tudsz venni nézőként is, ehhez csak egy érvényes napijeggyel vagy bérlettel kell, hogy rendelkezz termünkbe!
KONCERT - Mosolyra Hangolók koncert a Főtéren   INGYENES 🙂
Belépő: 700 Ft, diák és nyugdíjas 300 Ft
A versenyeken szép eredményekkel szereplő kecskeméti táncos formáció egy dinamikus, pattogó tánccal készül erre a vasárnapi fellépésre.
A kecskeméti RapiDance csapat egy modern, trendi fiatalokból vegyesen összeállított formáció.A rendszeres képzéseknek köszönhetően tudják követni a folyamatosan megújuló stílus lendületét.

Válasszátok ki a nektek tetsző programokat és ezen a hétvégén se maradjatok otthon!