24-ére is van programunk!!!

Bízunk benne, hogy 24-ére mindenkinek van programja, de ha az nem lenne elég, akkor nézzétek meg ajánlónkat, mert vasárnapra is találtunk egy klassz eseményt! 🙂 Pénteken és szombaton számos koncert vár rátok, jótékonykodhattok és akár egy bulival is rákészülhettek a vasárnapra...:-)
Ha esetleg nem olvasnátok végig a cikket...Boldog és szeretetteljes karácsonyt kívánunk nektek! <3
A hétvégi eseményeket megtaláljátok itt is!

December 22. PÉNTEK:

 15.00-től:
Belépő: 1000 Ft adomány
A becsületkasszás fogyasztásból származó bevételt , a Védőháló Karitatív Egyesület által gondozott kecskeméti, halmozottan hátrányos helyzetű kisgyerekes családok mindennapos problémáinak orvoslására fordítják! A helyszín idén Kecskemét Főterén a Téli Fesztiválon a Sparhelten Sült Lepényesek Faháza lesz, amit a Fodor Cukrászdával szemben a központi sétányon találhattok meg! Ha most pénteken és szombaton szívesen segítenétek jobbá tenni három nagyon nehéz helyzetben lévő család életét és a szeretetteljes adományaitokért cserébe megkóstolnátok velünk a megye legfinomabb forralt borát, akkor nagy-nagy szeretettel várnak benneteket!
17.00-től:
Belépő: elővételben 2500 Ft/család, helyszínen 3000 Ft/család
Hárfa zene, fuvola trió és fuvola szóló, hegedű dallamai és István bácsi gitár zenéje mellé Niki nénitől karácsonyi dalok csendülnek fel, kicsiknek és nagyoknak, és hozzá az elmaradhatatlan mézeskalács és az illatos forralt bor.
18.00-tól:
TÁNC/SPIRITUÁLIS - 5Ritmus óra a Danujógában
Belépő: 3500 Ft
A Gabrielle Roth által megalkotott, és világszerte tízezrek által gyakorolt 5Ritmus mozgásmeditáció filozófia, életszemlélet és dinamikus mozgásgyakorlás, amely abban az alapelvben gyökerezik, miszerint ha mozgásba hozzuk a lelkünket, az meggyógyítja magát. A mozdulat egyszerre gyógyír és metafora, amely nyelveken, kultúrákon, korcsoportokon átívelőn változtatja a szenvedést művészetté, a művészetet tudatossággá, a tudatosságot cselekvéssé.
19.00-től:
KONCERT - Szirtes Edina Mókus koncertje a Főtéren   INGYENES 🙂
A fergeteges humorú kecskeméti lányt (jelentős) korkedvezménnyel vették fel a szegedi konzervatóriumba, és lévén a legkisebb, a többiek anyáskodásának köszönheti azt a nevét, amit (lassan) világszerte ismernek. Hegedűművész diplomájával évek óta szinte le sem jön a színpadról.
20.00-tól:
Belépő: elővételben 1500 Ft, helyszínen 2000 Ft
A koncert előtt Bud Spencer és Terence Hill filmplakát kiállítás!
Az esemény ideje alatt, Bud Spencer és Terence Hill ajándéktárgy vásár! (Póló, DVD, Könyv)
Előzenekar : The Healer (one man band) Misssissippi deltavidéki bluesok.ű
22.00-től:
Belépő: 1500 Ft
A szervezők így invitálnak benneteket: "Fogadjunk, hogy már Neked is tele a hócipőd az ajándékok utáni rohangálással, a karácsonyi menüsor tervezgetésével, takarítással és a - minden évben egy nagy tortúrának megfelelő - fenyőfa vásárlással? Ha magadra ismertél, csatlakozz hozzánk, és lazítsunk egyet az ünnepek előtti megpróbáltatások előtt!"

December 23. SZOMBAT:

16:30-tól:
A Miraculum Gyermekkórus, az Aurin Leánykar, az Aurin Nőikar, az Aurin vegyeskar és a Somnium Laude kamarakórus karácsonyi koncertje. Gyertek, mert nagyon szuper lesz! 🙂
 17.00-től:
Az ünnepi műsorban közreműködnek:
- M. Bodon Pál Zeneiskola tanárai és növendékei
- Zönge Zenekar, Héjja Bella , Szegedi Ildikó , Vadas László a Kodály Iskola tanárai
- Pál Attila a Kecskeméti Katona József Színház művésze
- Ménteleki Általános Iskola Betlehemes játéka
Felkészítő tanárok: Tassy Lilla és Mihócza Zsolt
- Evangélikus Gyülekezet Glória Kórusa
- Mózeskosarak átadása
A műsort követően szeretetvendégség lesz.
17.00-től:
Belépő: 2200 Ft
A diótörő nem más, mint a tökéletes darab az egész család számára: minden korosztálynak biztosítja a fantasztikus balett élményt, gyermekek számára is érthető módon mesélve el Marika álmát és Diótörő herceg történetét. A klasszikus balett táncnyelve, a pantomim és a zene teljes körű kifejező ereje A diótörőben egy karácsonyi mesevilággá alakítja a színpadot, ahol megelevenedik az ünnep varázsa. Ezt az élményt a kecskeméti Sauté Balett Iskola adja át a színpadon, Benyovszki Fanni balett iskola-vezető rendezésében.
18.00-tól:
JÓTÉKONYSÁG/KONCERT - Jótékonysági karácsonyi koncert az Adventista Gyülekezetben   INGYENES 🙂
Az adományokról ne feledkezzetek meg! 🙂
Jótékonysági Karácsonyi koncert a kecskeméti Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona részére.
Műsoron:
Haydn Esz-Dúr vonósnégyes
Ambrus Anett - hegedű
Kanizsai Ildikó - hegedű
Szűcs Máté - brácsa
Gyalus Erika - cselló
Énekel az Advent kamarakórus - kísér a Novum kamarazenekar
Hassler: Ünnepre jöttünk
Soto: Új csillag tűnt fel
Hozzád száll jó Atyám
Reményi: Szelíd hangon
Bárdos: Tábortűznél
Imám szál...
19.00-től:
Belépő: még nincs információ
Ha szereted a Nirvanát mindenképp ott a helyed, a BEERWANNA (Kies,WBG) ugyanis a legjobb számait kelti életre és hozza a kilencvenes évek hangulatát, a Budapesti Gyilkos zenekar punk attitűdje és súlyos számai fogják biztosítani a nyakadnak az edzést. A Witch Bone Garden szokásos módon elkattan a színpadon, csak erre a koncertre hoznak három számot a készülő új albumukról.
Énekes és zeneszerző. Minden együtt van ahhoz, hogy egy professzionális előadást hallgassunk meg december 23-án.
Még az utolsó ajándékok utáni hajrában vagy az után is jó lesz megpihenni a Éliás Gyula Jr. koncertjén.
Belépő: elővételben 1700 Ft
Egy valódi energiabomba zenekar, amely az elmúlt évek alatt már ezerszer megtáncoltatta a közönséget a Balti-tengertől az Atlanti óceánig. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvízébe, pont úgy ahogy azt kitervelték. A Kistehén zenekar pedig egy örök klasszikus, ajánljuk mindenkinek!
22.00-től:
Belépő: 2500 Ft (belépés csak meghívóval)
Nigel Stately és Lauer Krisztiánt hívták el Nektek, hogy megadják az alaphangulatot. Nigel napjaink legelismertebb deep house lemezlovasa 21 órakor áll a pult mögé, csak Nektek szóló, exkluzív 3 órás szettel készül, többek között Barry White-tal, Tina Turnerrel, Michel Jacksonnal, és Tiestoval. Éjféltől pedig Dj. Lauer veszi át a lemezek és éjszaka irányítását a tőle megszokott igényességgel, zenei profizmusával adja szívünk dobbanását. Meghívó igényelhető: a Spaletta Éttremben, Ágó's Secret- ben Végh Mihály tér 4, Északi Térfalon Chill Fashion Storeban, Széchenyiben Chocolate Hot Stúdióban Lóverseny utca 1., dreamskecskemet@gmail.com e-mail címen, a www.facebook.com/spalettaetterem oldalon és a 06-70-459-4024 telefonszámon.
Belépő: 22:00 - 23:00 1.000 Ft, 23:00 - 00: 00 1.500 Ft, 00:00 -től 1.800 Ft
Andrewboy, Steve Judge, Daniel Nike és Rick Sawyer a lemezjátszóknál.
BULI - Red Saturday a Naés?-ben   INGYENES 🙂
Ezúttal egy olyan srác áll a lemezjátszók mögé, akit nem is nagyon kell bemutatni a közönségnek!
Aki járja az éjszakát már biztos megfordult olyan buliban, ahol Dj Géró szórakoztatta a nagyérdeműt! Gabi zenei stílusa folyamatosan fejlődött az évek során és mára az egyik legszínesebb zenei palettával rendelkező dj Kecskeméten! Erre az estére is egy nem mindennapi szettel készül!

December 24. VASÁRNAP:

 16.00-tól:
NAGYON KARÁCSONY - Betlehemi pásztorjáték a Barátok Templomában      INGYENES 🙂

Nagyon boldog karácsonyt és élményekben gazdag hétvégét kívánunk! 🙂 <3