13 klassz program a hétvégére

Heti programajánlónkban 13 izgalmas lehetőséget válogattunk össze a hétvége teljes programkínálatából. Találtok benne családi, kulturális, sport, zenei és kulináris különlegességeket is.
Ha a többi programra is kíváncsiak vagytok, akkor kattintsatok ide!

November 3. PÉNTEK:

Vezesd le a hét feszültségét egy jó kis lendületes sétával, ami meg van spékelve néhány erősítő gyakorlattal, hogy jobb legyen a zsírégető hatás 60-70 percben.
Belépő: 1000 Ft
A MetroPOLICE Filmnapok egyik kiemelt programja. A film rendezője Gárdos Éva, az operatőre Ragályi Elemér, a producere Kemény Ildikó, a főszereplők között pedig olyan ismert magyar sztárokat láthatunk majd, mint Kulka János és Dobó Kata. A forgatókönyv Kondor Vilmos, 2008-ban megjelent, azonos című könyvén alapszik.
Belépő: elővételben 1000 Ft, helyszínen 1500 Ft
Az AWS, a Fatal Error és a Kies 2017 őszén útnak indul, hogy meglátogassa az ország különböző pontjain élő nagyérdeműt. A KIES egy nagyon tehetséges helyi zenekar, akikről azt mondják, hogy "Ha ilyen elánnal folytatják a munkát, akkor nemsokára az egyik legjobb, vagy akár az egyik legnépszerűbb hazai koncertbandává válhatnak." (NOWmagazin.hu)

November 4. SZOMBAT:

Belépő: általános iskolásoknak 300 Ft, felnőtt 1200 Ft, nyugdíjas 800 Ft, 3 éves kor alatt ingyenes
09:00 Az Állatkert megnyitja kapuit
10:00-15:00 Ingyenes arcfestés és Állati kincsek standja
10:00-10:30 Látványetetés (vidrák, lámák, pónik)
10:30-11:00 Madárrepítéses bemutató a színpadnál
11:00-12:00 Madárgyűrűzés, madáreleség készítés
13:00-14:00 Madárgyűrűzés, madáreleség készítés
14:00-14:30 Látványetetés (rókák, kapucinus majmok, teve)
14:30-15:00 Madárrepítéses bemutató a színpadnál
16:30 Az Állatkert zárja kapuit (15:45 pénztár zárás)
HASZNOS/BRINGA - Bike Safe regisztráció az Otthon Mozinál    INGYENES 🙂
A MetroPOLICE Filmnapok egyik kísérő programja.
10:00-től 11:00-ig és 14:00-től 16:00-ig Bike Safe regisztrációs napot tartanak a rendőrség munkatársai, melyhez gyerekprogram kapcsolódik. Közreműködnek a Veloroom-Kecskeméti Első Sor kerékpárversenyzői.
Belépő: 1800 Ft
A költészet és a zeneiség közös pontjait keresi, kutatja fel a társulat színész-, és táncos fele. Elbeszélt táncok, eltáncolt versek. Ritmus. Az est második felében, a feledhetetlen ritmusú Bolero kerül bemutatásra, Maurice Ravel elhíresült zenéjére. Saját tapasztalatunk nyomán bátran ajánljuk az előadást!
Belépő: 750 Ft
A hamis Izabella a magyar bűnügyi filmek egyik említésre méltó darabja. 1968-ban készült, rendezője Bácskai Lauró István (akit a Keménykalap és Krumpliorr c. film rendezőjeként ismerhetünk még).
A szereplők között megtalálhatjuk többek között Kovács Katit, Ruttkai Évát, Kállai Ferencet, Bárdy Györgyöt.
A film előtt bevezetőt mond Varga Zoltán filmesztéta.
Összecsapnak a punkrockos fővárosi fenegyerekek és az őcsényi metallerek. A kecskeméti Kilele Music Cafe (ismertebb nevén Amsztel 🙂 ) ad otthont a vegyes estének. A LIFEHACK egyből bele is csap a közepébe a pop rock képviselőiként, a LAY szakterülete a metál, tőlük is kapunk pörgős punkos húzásokat. A súlyos témák nem csak rájuk lesznek jellemzőek, ugyanis a SUMMERTIME is készül néhány zúzosabb dallal a hamisítatlan pop punk minden jegyével.
Belépő: fix belépő nincsen, adományokat elfogadnak 🙂
Légy részese Te is egy vezetett meditációnak, amely segítségével válaszokat kaphatsz a Benned felmerülő kérdésekre, azokra, amik nem engedtek eddig továbblépni az utadon, hogy megéld, megélhesd a Teljessé Válás Lehetőségét a Szabadságodban és Teljességedben! Amire biztosan számíthatsz: Remek Társaság, Csodás felismerések, és megélések, mozgás, a többi pedig legyen meglepetés!
Belépő: elővételben 1000 Ft, helyszínen 1400 Ft
Egész estés rockabilly hangulat a hazai és külföldi retro slágerekkel, ahol igazi jampec hangulatban tölthetsz el egy felejthetetlen estét. Fokozzuk tovább a hangulatot!? Itt mindenki a korhoz illő öltözékben ropja hajnalig! Lányoknak pöttyös ruci vagy pörgős szoknya, srácoknak a felhajtott gallér és a belőtt séró! Lemezjátszóknál: Dj. Boki
A mikrofon, gitár, dob, és nagybőgő mögött a Tom White & the Mad Circus. A beöltözés nem kötelező, de úgy a legtutibb!

Belépő: 1200 Ft
Megunhatatlan ütemek, emelkedett hangulat és underground hip-hop várható minden mennyiségben!

November 5. VASÁRNAP:

Belépő: 1200 Ft, diák és nyugdíjas 800 Ft, 6 éves korig ingyenes
Újra hazai pályán játszik a HUFBAU - AKKER KECSKEMÉTI NKSE NBI-es csapata, az ellenfél ezúttal az MTK BUDAPEST lesz. A kecskeméti lányok célja ismét a két pont megszerzése, segítsük őket azzal, hogy teltházas meccsen buzdítjuk a csapatot!
Belépő: 6900 Ft

Sok mindenről szólhat egy hétköznap reggel, de arról a legkevésbé, hogy ráérősen reggeliznénk. Ezen a kurzuson nem is a hétköznapi reggeliket – vagy azok hiányát – kívánjuk megreformálni, inkább amolyan hétvégi, ünnepnapi lakomát készítünk. Az ételek közös vonása, hogy nem csak reggel ehetjük, illetve készíthetjük őket, hanem a nap bármely szakában. Nemzetközi barangolásunkat, mivel mással, mint egy reggeli koktéllal koronázzuk meg. Menü: izraeli shaksuka, japán tamagoyaki, francia narancsos-mandulás madeleine. Vezeti: Molnár Viktor

 A hétvégén kellemes, őszi idő várható! Ha tehetitek sétáljatok egyet a városban és gyönyörködjetek az ősz színeiben!