Ingyenes programok a hétvégére

A most következő hétvégére csupa ingyenes programot ajánlunk nektek. Először azt gondoltuk, hogy ez egy nagyon rövid cikk lesz...de nem! Mi sem számítottunk rá, de rendkívül széles választékot találtunk ingyenes - vagy minimális költségű - programokból.
Ha nem csak az ingyenes programokra vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok ide!

Október 27. PÉNTEK:

BABA-MAMA - Hordozós klub a Szentcsalád Plébánián
Milyen speciális, hordozós ruhadarabok vannak? Hogyan lehet átalakítani hordozáshoz pulcsit, kabátot? Melyik márka milyen? Lesz lehetőség Liliputi, Möbius, Szi-varr stb termékek próbálására is. Ha van olyan hordozós kabátod, pulcsid, amivel nem boldogulsz, szívesen segítenek 🙂
9:00-9:30 hordozóeszköz próba
9:30-10:30 beszélgetés a témáról
10:30-11:00 hordozóeszköz próba
ELŐADÁS - A nők munkaerő-piaci helyzete: a férfivá tevő munkahelyek című előadás a Katona József Könyvtárban
A program célja, a nők társadalmi helyzetének megvitatása. Előadó: Szalai Piroska NGM miniszteri tanácsadó, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány elnöke
A kiállítást Zalán Tibor író és költő nyitja meg.
KIÁLLÍTÁS - Mesevarázs kiállítás megnyitó az Ifjúsági Otthonban
Válogatás Szőke Veronika művészetterapeuta nemez és grafika alkotásaiból. A jelen kiállításon a korábban több helyen érdeklődést kiváltó mesefantáziákból mutatkozik be a kecskeméti közönségnek. Emellett a gyermekek számára, játékos formában készíthető nemezfigurákkal ismerteti meg az érdeklődőket.
Egy különleges esemény vár rátok a KÖZ-térben: egy thai est 8 tanárnővel egyenesen Thaiföldről, illetve egy thai cserediáklánnyal, aki jelenleg is városunkban tanul! Érdekes és izgalmas program, melyen megismerheted Thaiföldet, és az angol nyelvet is gyakorolhatod, ugyanis a beszélgetés angol nyelven folyik.
Vezesd le a hét feszültségét egy jó kis lendületes sétával, ami meg van spékelve néhány erősítő gyakorlattal, hogy jobb legyen a zsírégető hatás 60-70 percben.

Október 28. SZOMBAT:

Úgy gondoljuk, hogy lesz ott látnivaló bőven 🙂
Reggeltől baba-mama börze lesz, főként téli ruha kínálattal. Ha van kinőtt vagy megunt gyermekruhátok, akkor el is adhatjátok (a helypénz 200 Ft/m). 13.00 -tól kezdődik a TÖK-JÓ nap!!!!!! Kedvezményes tök vásárt tartanak, amin lehetőséget kapnak a vállalkozó kedvűek a tök faragására is. Hozzá sablonokat, eszközöket biztosítanak és minden ügyes faragott alkotáshoz mécsest adnak ajándékba!
Amire számíthatsz: Kérdezhetsz, és minden kérdésedre válaszokat is kapsz! Bemutatják neked a babamasszázs jótékony hatásait babára és mamára egyaránt! Ismertetik számodra a kismama jóga szépségeit. Válaszokat kaphatsz az életedben felmerülő kérdésekre gyermekvállalással kapcsolatban. Betekinthetsz a lelkedben átélt olyan traumákba, amelyek megakadályozzák, hogy úgy érezd, teljes értékű szülővé tudj válni gyermeked számára.
Előzetes bejelentkezés szükséges a férőhelyek biztosítása érdekében!
Hozzájárulás: adomány formájában, amennyit szánsz az eseményre
A mozgás szeretetének terjesztése és megismertetése kicsikkel és nagyokkal a Jógakaland egyik fő célkitűzése. Sok-sok játékkal és kalanddal várják a gyerekeket és szüleiket az Erdei jógakaland mesekönyv bemutatójára, ahol közösen, a mesét olvasva jógáznak is majd.
Az animáció nemzetközi világnapja alkalmából 2017. október 28-án szombaton animációs rövidfilmek és sorozat epizódok peregnek a kecskeméti Otthon Mozi filmvásznán. Aki lemaradt vagy újra nézné az idei KAFF Kecskemét Animation Film Festival legkedveltebb filmjeit az most megteheti. Sőt! A vetítések között Rófusz Ferenc Oscar-díjas animációsfilm-rendező workshopján vehetnek részt a látogatók.
Ha szeretnél sétálni vagy mozogni, de egyedül nem akarsz elindulni, akkor ez az esemény neked való lehet! Vizet és 100 Ft-ot (belépő ára) vigyél magaddal, és ha van, akkor a pulzusmérő órádat. (Bejárat a Nyíri út felöli oldalról)
A Védőháló Karitatív Egyesület által szervezett jótékonysági koncert. Fellépők:
Karádi István - utcazenész
Balaskó Mária - zongoraművésznő
Horváth Bence Dániel - gordonművész
Tiszaföldvári Férfikórus (Alapítva: 1924)
A belépés ingyenes. A koncert során beérkező helyszíni felajánlásaikat a kecskeméti mélyszegénységben élő gyermekek támogatására fordítjuk.
Hagyd magad mögött a várost és költözz be a naés bár vadiúj oázisába! A Red Saturday egy havonta megrendezésre kerülő, innovatív hepaj a Red Bull támogatásával. Itt mindent szokatlanul másképp láthatsz érezhetsz és tapasztalhatsz, talán még szárnyakat is növeszthetsz. A zenékről pedig DJ Parádi gondoskodik!

Október 29. VASÁRNAP:

Esküvő kiállítás a legújabb trendekkel, akciókkal!
A Gaude Kórus és Váczi Edit kezdeményezésére három amatőr együttes közös koncertje, akiket a zene szeretete köt össze. Közreműködő együttesek:
Gaude Kórus – Göd (vezényel: Utassy Ferenc)
Medrigál Kórus – Kecskemét (vezényel: Szabó Sándor)
Novum Kamarazenekar – Kecskemét (művészeti vezető: Gyalus Erika)
Ha már hallottál a Theta Healingről, de nem érted, hogy működik, vagy ha még nem hallottál róla, de érdekel egy olyan módszer, amivel meg tudod változtatni az életedet annak minden területén, akkor ez a nyílt nap neked szól!
Programok:
- Bemutatkozás és a Theta Healing bemutatása
- Demó ásás (egy kezelés bemutatása)
- Kérdések és válaszok
- Közös Theta meditáció

 A hétvége időjárása vegyesen alakul, minden perc napsütést - és ingyenes programot 🙂 - használjatok ki!

(Fotó: Freestock)