Borús hétvége – derűs programok

A hétvége időjárása nem kecsegtet semmi jóval... 🙁 Szomorkodásra azonban semmi okunk! Ezen a hétvégén is remek programok várnak rátok! 🙂

Szeptember 22. PÉNTEK:

Belépő: ingyenes
A világ legnagyobb tanórája programhoz kapcsolódó disputa.
Belépő: ingyenes
Faültetés, zászlódobálók, Hunyadi-díj 2017 átadó, könyvbemutató, koncert és kiállítás.
Belépő: ingyenes 🙂
Ismerkedjetek meg a tai chivel, ezzel a gyönyörű kínai harcművészettel! Lágy, körkörös mozdulatai kíméletesen mozgatják át az egész testet, egyúttal erősítenek és segítenek az egészség megőrzésében. Az edzésre kényelmes ruházatban és könnyű lábbeliben menjetek! Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Belépő: ingyenes
A "Mutasd meg, miért szép a szeptember" fotópályázatra beérkezett képekből összeállított kiállítás megnyitója. Lesznek meglepetések is! 🙂
Belépő: 2900 Ft (részvételi szándékod kérjük, mielőbb jelezd a kecskemet@borhalo.com e-mail címen vagy a következő telefonszámon: +3630/891-48-45)
Belépő: ingyenes
A Lakó Sándor Kamarazenekar a Benedictus kórus és barátainak koncertje a Nyitott Templomok Éjszakája alkalmából.
Belépő: ingyenes
Belépő: elővételben 1000 Ft, a helyszínen 1500 Ft
Apey & the Pea, Stubborn, Faminehill (valószínűleg olvastátok, hogy a helyszínen nem lesz merch 🙁 )
Belépő: ingyenes
Amennyiben a felvonuláson résztvevő nem rendelkezik a megfelelő, láthatóságot biztosító eszközökkel, úgy az indulás helyszínén igényelheti a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársaitól, melyet a kerékpártúra végén ajándékba kap (mellény, lámpa).

Szeptember 23. SZOMBAT:

Belépő: ingyenes
Főzőverseny, tombola, aszfaltrajz verseny, játszóház, egészségügyi szűrések, foci és koncertek. A sztárvendég Danics Dóra
Belépő: gyermek jegy: 500 Ft (14 éves korig), felnőtt jegy: 700 Ft, családi jegy: 2000 Ft (2 felnőtt, 2 gyermek)
A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes.
LEGO rajongóknak kötelező! 🙂
Belépő: ingyenes
A látogatók ízelítőt kaphatnak a Nanbudo, az Aikido, a TTC Taktikai Közelharc, a Shito Ryu, a Sankido Karate és a Katori Shinto Ryu művészetéből.
Belépő: A részvétel teljesen ingyenes, de előjelentkezés szükséges! Jelentkezési lap elérhető itt: https://goo.gl/forms/8v3BR856JPOfwIp82
Osztályfőnököket, tanítókat és tanárokat, iskolapszichológusokat, iskolavezetőket, gyógypedagógusokat, szociális munkásokat illetve olyan hallgatókat várnak, akik ezen szakmák egyikét tanulják.
Belépő: ingyenes
Belépő: ingyenes
Szüreti felvonulás, bemutatók, koncertek, utcabál, gulyásfőzés, mustkóstolás és terménybemutató. Az SOS gyermekfaluban pedig bábelőadás és számos gyermekprogram várja a látogatókat.
Belépő: 500 Ft
A jógaórák közti szünetben, illetve a program végén frissítő limonádét kapnak a résztvevők! Polifoamot vagy jógaszőnyeget és törölközőt mindenki hozzon magával! A program csak esőmentes időben valósul meg!
Belépő: ingyenes
A kecskeméti Katona József Könyvtárban megrendezendő eseményen részt vesznek többen is a volt Barátok Együttesből (elvégre ezért barátok!), és azt tervezik, hogy dalra is fakadnak majd a közönség nagy örömére. Így a résztvevők nem csak egy színes és sokoldalú család tagjait ismerhetik meg, de fantasztikusan jó hangulat várható.
Belépő: ingyenes
Az esemény fő tematikája a kérdezz-felelek. A nap végén meditáció, melynek középpontjában az ÖNSZERETET áll. Így első kézből megtapasztalhatod hogyan is működik a ThetaHealing® módszer 🙂
Belépő: elővételben szept. 22. péntek estig: 1800Ft, a helyszínen: 2300Ft. A party belépő a ws résztvevőinek ajándék :-)! Csak party: elővételben szept. 22. péntek estig: 500Ft, a helyszínen: 800Ft.
Ha teljesen kezdő vagy, itt a helyed, hiszen 19:00-21:30-ig két és fél órában megtanulhatod a kizomba alapjait, hogy az esti partyn már magabiztosan mozogj a parketten.
Belépő: vacsorával: 4490 Ft/fő, csak az előadásra: 2490 Ft/fő
Pilát Gábor életvezetési coach előadása.
Belépő: ingyenes
A zenekar debütáló koncertje! 🙂 Rockzene várható minden mennyiségben! 🙂

Szeptember 24. VASÁRNAP:

Belépő: ingyenes, a versenyen indulóknak a helyszínen nevezési díjat kell fizetni
Az idei évben új helyszínen, Hetényegyházán rendezik a versenyt!
Belépő: ingyenes
A Szívünk Napja rendezvényén ingyenesen vehetők igénybe azok a szűrővizsgálatok, amelyek révén az emberek megtudhatják, hogy az adott pillanatban milyen állapotban is van szívük valójában. Az érdeklődők koleszterinszint, vércukorszint, vérnyomás, BMI, testzsír-százalék, haskörfogat mérésen, valamint obezitás vizsgálaton vehetnek részt. Így megtudhatják, hogy mit lehet, mit érdemes tenni a rizikófaktorok csökkentése érdekében.

Minden adott egy szuper hétvégéhez! Bízunk benne, hogy az időjárás is a barátunk lesz! 🙂