Nem az a kérdés, hogy rúzs vagy szájfény…a #Nemluxustáska kampánnyal most Te is segíthetsz Kecskeméten!

kecskemet.imami.hu :: Nem az a kérdés, hogy rúzs vagy szájfény…a #Nemluxustáska kampánnyal most Te is segíthetsz Kecskeméten! Van otthon egy megunt és régen félre dobott női táskád?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ne őrülj meg a parkolástól! A fizetős parkolót is használhatod ingyen az SZTK-nál

kecskemet.imami.hu :: Ne őrülj meg a parkolástól! A fizetős parkolót is használhatod ingyen az SZTK-nál Sokszor járok az SZTK-ba vagy a kórházba, és legtöbbször csak körözök, körözök a Csabay Géza krt.-on lévő nagy parkolóban reménytelenül parkolóhelyet keresve, a Nyíri úti parkolóról már nem is beszélve. Ott csúcsidőben képtelenség leparkolni, és hát általában az ember csúcsidőben megy ilyen helyekre, mert vagy délelőtt vizsgálatokra, vagy délután látogatóba menne.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Felejtsd el, hogy a meseolvasás ideje lejárt! - Berg Judit Kecskemétre jön!

kecskemet.imami.hu :: Felejtsd el, hogy a meseolvasás ideje lejárt! - Berg Judit Kecskemétre jön! Van esélyünk a villogó tévé, vagy a látványos kütyükkel szemben? Interjú Berg Judit íróval, a Rumini, a Lengemesék, a Hisztimesék szerzőjével.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


40 éve teszi szebbé a Leskowsky Hangszergyűjtemény a zenét szerető emberek világát, ünnepeljünk együtt velük!

kecskemet.imami.hu :: 40 éve teszi szebbé a Leskowsky Hangszergyűjtemény a zenét szerető emberek világát, ünnepeljünk együtt velük! Ezernyi hangszer Kecskemét szívében, egy hely ahová megpihenni járunk. A Leskowsky Hangszergyűjtemény Magyarország legnagyobb nyilvános hangszergyűjteménye, melyet Leskowsky Albert alapított 1979-ben.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Első Hercegnőképző, szépségnap kislányoknak a Kecskemétimamival

kecskemet.imami.hu :: Első Hercegnőképző, szépségnap kislányoknak a Kecskemétimamival Az én 8 éves kislányom, ha a barátnőivel egyedül marad, abból szárazon nem marad semmi a fürdőszobában, abban a pillanatban előkerülnek anya, sminkes cuccai és indul a nagy átváltoztató szalon, persze a végeredmény legtöbbször vicces, de ebből jött ez a remek kezdeményezés, miért ne lehetne ezt igaziból eljátszani?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kulissza titkok a Boszorkányszombatról-rikácsoló boszorkák, kereplők, dudák, varázslatos füst, és tűzzsonglőrök fényesítik a kecskeméti éjszakát

kecskemet.imami.hu :: Kulissza titkok a Boszorkányszombatról-rikácsoló boszorkák, kereplők, dudák, varázslatos füst, és tűzzsonglőrök fényesítik a kecskeméti éjszakát Luca a jóságos és Luca a boszorkány képében is megjelenik szombaton a Kecskeméti Téli fesztivál egyik csúcspontjának számító programon Kecskeméten, a főtéren. Szombaton a színpadon 18.45 órától a showtánc és a művészi tánc is megmutatkozik, mely egyértelműen látványosnak és különlegesnek ígérkezik.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Márti az új Maminbaba oktató Kecskeméten - „pörgős egyéniség vagyok, izzasztó, táncos, pörgős órákra számíthattok tőlem

kecskemet.imami.hu :: Márti az új Maminbaba oktató Kecskeméten - „pörgős egyéniség vagyok, izzasztó, táncos, pörgős órákra számíthattok tőlem A kisbabás édesanyáknak a szülés után is szükségük van arra, hogy mozogjanak, kikapcsolódjanak, társaságban lehessenek. Mi a legjobb lehetőség erre, ha nem egy latinos táncóra, ahol az édesanyák gyermekeikkel közösen táncolhatnak?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Család- és Karrierpont Kecskeméten: Segítség minden téren, már nem kell behúznunk a kéziféket!

kecskemet.imami.hu :: Család- és Karrierpont Kecskeméten: Segítség minden téren, már nem kell behúznunk a kéziféket! Bizony nagyon nagy szükség van nekünk nőknek ilyen támogató segítségre, mert nem szükségszerű már, hogy mi nők behúzzuk a kéziféket és adjuk át a helyet a másik nemnek! Család és karrier? Sokszor csak legyintünk, vagy azt mondjuk: dehogyis, nekem ez nem menne! De bizony, menni fog, ha kell segítséggel, de menni fog!  És most szerencsések vagyunk, mert minden segítséget megkaphatunk hozzá Kecskeméten.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Betlehemes játék a csütörtöki piacon - „Földre szállt angyalok” a Városháza előtt

kecskemet.imami.hu :: Betlehemes játék a csütörtöki piacon - „Földre szállt angyalok” a Városháza előtt A Kecskeméti Városháza előtt minden csütörtök délután piaci hangulatot teremtenek a helyi és térségi kistermelők, kézművesek. A Kecskeméti Tanyai Termék Piacon megtalálható helyi készítésű pékáru, füstölt húsáru, méz, homoktövis, házisajtok, horgolások és kerámiák is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ajándék ötlet karácsonyra: Deliné Sorger Brigitta kézműves csodái

kecskemet.imami.hu :: Ajándék ötlet karácsonyra: Deliné Sorger Brigitta kézműves csodái Jaj ez a karácsony... ugye, ugye sok fejtörést okoz az ajándék választás! Ha még nem tudod a tutit és valami egyedit szeretnél, keresd Brigit...lehetne ez is a reklám helye, de ehelyett inkább nézzünk egy kecskeméti édesanya kreatív csodáit.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


77 mesekönyvet ajándékoztak a Ráday Múzeum munkatársai a Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekosztályának

kecskemet.imami.hu :: 77 mesekönyvet ajándékoztak a Ráday Múzeum munkatársai a Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekosztályának A mesekönyveket a Népmese Napja rendezvényükön gyűjtötték össze. A jeles közgyűjtemény múzeumpedagógusai a lábadozó gyerekek örömére átadáskor egy-egy mesét el is mondtak, bátorítva a kicsiket gyógyító mese további szeretetére. A gondoskodó szolgálat közepette Dr. Tálosi Gyula osztályvezető főorvos, Nyilas Marianna vezető ápoló és munkatársaik néhány percre maguk is meghatottan osztoztak a mese varázsában.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hol találkozhattok a Mikulással Kecskeméten? - 2018

kecskemet.imami.hu :: Hol találkozhattok a Mikulással Kecskeméten? - 2018 Nálunk a Mikulás december 6-án csempészi a kiscsizmákba ajándékát, de aki szeretne, előtte még személyesen is találkozhat vele. Hol találkozhattok a Mikulással Kecskeméten, mutatjuk: Mikulás vadászatra fel!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szombaton nyit a Főtéri Jégpálya- forró tea, pezsdítő zenék, fergeteges hangulat

kecskemet.imami.hu :: Szombaton nyit a Főtéri Jégpálya- forró tea, pezsdítő zenék, fergeteges hangulat December 1-én kezdődik és január 1-jén tűzijátékkal zárul a Téli Fesztivál Kecskeméten, az első gyertyagyújtás alakalmával felgyúlnak a belvárosi díszvilágítás fényei is, de a hagyományos zenei és kézműves programok mellett idén is felállítják a jégpályát a Főtéren!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fényárban úszó kecskeméti karácsony- indul a Téli Fesztivál

kecskemet.imami.hu :: Fényárban úszó kecskeméti karácsony- indul a Téli Fesztivál A Téli fesztivál különleges kulturális és gasztronómiai programkínálattal várja idén is a látogatókat a varázslatos történelmi főtérre. 32 kiállító, több mint 100 program árasztja majd magából a karácsonyi hangulatot. A fesztivál ideje alatt Kecskemét az új világítással, a fények városaként ejti ámulatba az ide látogatókat, amit az első gyertyagyújtás után kapcsolnak fel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ingyenes főzőkurzus a Bodzakertben - Kihagyhatatlan lehetőség egészséges életmódra törekedő kismamáknak

kecskemet.imami.hu :: Ingyenes főzőkurzus a Bodzakertben - Kihagyhatatlan lehetőség egészséges életmódra törekedő kismamáknak Exkluzív környezet, exkluzív csapat, exkluzív vendégek! Hiszen most nekünk, anyukáknak fognak kedvezni, a porondon mi vagyunk, de a középpontban mégis a család áll!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szülőknek nyitva 0-24 - Kecskeméten, a koraszülött osztályon korlátlanul mehetnek be a szülők a babáikhoz

kecskemet.imami.hu :: Szülőknek nyitva 0-24 - Kecskeméten, a koraszülött osztályon korlátlanul mehetnek be a szülők a babáikhoz Nem szabad korlátozni a szülőt, legyen a koraszülött babájával, amennyit csak akar! Kecskeméten, a koraszülött osztályon korlátlanul mehetnek be a szülők a babáikhoz!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Betegségelűző Bohócdoktorok jönnek a Kecskeméti Kórházba

kecskemet.imami.hu :: Betegségelűző Bohócdoktorok jönnek a Kecskeméti Kórházba A Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati osztályán vidám "bohócdoktor vizitet" tartottak a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Rendhagyó tehetségversenyt hirdet az MCC Fiatal Tehetség Programja negyedikes diákoknak

kecskemet.imami.hu :: Rendhagyó tehetségversenyt hirdet az MCC Fiatal Tehetség Programja negyedikes diákoknak A Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programja által szervezett II. MCC FIT Kaland Országos Tehetségverseny egyedülálló, hiszen több képzési területet felölelő országos tanulmányi csapatverseny, amely a negyedikes általános iskolás gyerekeket várja. Nagy lehetőség ez, hiszen a legjobb csapat tagjai válogató nélkül bekerülhetnek a FIT Program következő év őszén induló évfolyamába Kecskemétre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kiállta a Sheraton étterme a próbát a nagyobb társaság előtt is - eszem-iszom, dínom-dánom

kecskemet.imami.hu :: Kiállta a Sheraton étterme a próbát a nagyobb társaság előtt is - eszem-iszom, dínom-dánom Gyerekbarát éttermek vagy étterembarát gyerekek? Ezen mindig elgondolkodok, amikor egyik szülő arról mesél kisregényeket, hogy milyen jó helyen ettek a hétvégén, a másik meg pont ellenkezőleg, hogy az ő gyerekeivel képtelenség bárhová is beülni. Elgondolkodtató, hogy valóban ilyen rossz gyerekeik vannak vagy csak nem megfelelő helyet választottak az ebédhez?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


10 varázslatos hely, amit látnotok kell Kecskeméten és azon túl

kecskemet.imami.hu :: 10 varázslatos hely, amit látnotok kell Kecskeméten és azon túl Kecskeméten és környékén megannyi természeti csoda vár ránk. Miért is utaznánk több száz kilométert a csodákra vágyva, amikor Kecskeméten is kincsek várnak? Akár 1 órás utazással magunk mögött hagyva a város zaját, pedig jó kis pusztaportyákon, tanulást segítő interaktív kiállításon, egy csodás sváb faluban vagy éppen a Duna parton találhatjuk magunkat! Jöjjön 10 kedvenc helyünk, amit kicsikkel és nagyobb gyerekekkel is élvezni fogtok!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Városháza, Cifrapalota, Katona József színház vagy Kecskemét város címere is hazavihető egy 5 forintoson

kecskemet.imami.hu :: Városháza, Cifrapalota, Katona József színház vagy Kecskemét város címere is hazavihető egy 5 forintoson Városháza, Cifrapalota, Katona József színház vagy Kecskemét város címere is hazavihető egy 5 forintoson annak az érmeprésnek a jóvoltából, amit a napokban állítottak fel a Nagytemplom mögötti részen.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Felejtsd el, hogy a meseolvasás ideje lejárt! - Berg Judit, aki meghódította a gyerekek szívét

kecskemet.imami.hu :: Felejtsd el, hogy a meseolvasás ideje lejárt! - Berg Judit, aki meghódította a gyerekek szívét Van esélyünk a villogó tévé, vagy a látványos kütyükkel szemben?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kecskeméti gimi körkép - középiskolai felvételi előkészítők időpontjai

kecskemet.imami.hu :: Kecskeméti gimi körkép - középiskolai felvételi előkészítők időpontjai Akinek felsős gyereke van, az mind tudja, hogy egy anya életében előbb utóbb elérkezik a nagy dilemma ideje: hová menjen tovább tanulni a gyerek? Kinek, mekkora épp a csemetéje, olyan kérdések nyomasztják a minden napokban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szeptember 30-án lesz a kismotoros felvonulás Kecskeméten: Babakocsis és kismotor, futóbiciklis gyermekfelvonulás

kecskemet.imami.hu :: Szeptember 30-án lesz a kismotoros felvonulás Kecskeméten: Babakocsis és kismotor, futóbiciklis gyermekfelvonulás Sajnos a Hírös Hétre betervezett kismotoros és babakocsis felvonulás a rossz idő miatt elmaradt, de nem adjuk fel, szeptember 30-án, vasárnap megtartjuk  az első kecskeméti kismotoros felvonulást, ahol a legkisebbek veszik birtokba Kecskemét Főterét!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Indul a "Hírös Szabadegyetem" II. féléve

kecskemet.imami.hu :: Indul a "Hírös Szabadegyetem" II. féléve A több tudományterületet is érintő, érdekes és aktuális témákat feldolgozó előadások – a nemzedékek közötti kapcsolatok erősítése érdekében – az idősebb és fiatalabb generációk számára is hasznos, értékes információkkal szolgálnak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ingyenes főzőiskola indul Kecskeméten az OHANÁBAN - érdemes lesz "beiratkozni"

kecskemet.imami.hu :: Ingyenes főzőiskola indul Kecskeméten az OHANÁBAN - érdemes lesz "beiratkozni" Ősszel nem csak a gyerekeknek kezdődhet az iskola, hanem akár nekünk felnőtteknek is. Sőt mi több egy igen élvezetes „iskolába” invitállak most benneteket, méghozzá az OHANA Gasztroklub és Főzőiskolába. Tanuljunk meg főzni, tanuljunk meg mentesen főzni, sőt mi több, tanuljunk meg egészségesen főzni, ráadásul most ingyenesen! (Figyeljetek mert regisztrációhoz kötött, hiszen csak 20 fő mehet egy-egy programra).

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szeptember 30-ig lehet jelentkezni Kecskemétre egy különleges oktatási programra, a Kis Zseni Mentális Aritmetikai Iskolába

kecskemet.imami.hu :: Szeptember 30-ig lehet jelentkezni Kecskemétre egy különleges oktatási programra, a Kis Zseni Mentális Aritmetikai Iskolába Úristen, hogy fog boldogulni a gyerek ebben a világban?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fontos! Új helyre költözik a kecskeméti gyermek háziorvosi ügyelet!

kecskemet.imami.hu :: Fontos! Új helyre költözik a kecskeméti gyermek háziorvosi ügyelet! Hétfőn új helyre költözik a gyermek háziorvosi ügyelet, figyeljetek rá!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ajándék ötlet karácsonyra: Deliné Sorger Brigitta kézműves csodái

kecskemet.imami.hu :: Ajándék ötlet karácsonyra: Deliné Sorger Brigitta kézműves csodái Jaj ez a karácsony... ugye, ugye sok fejtörést okoz az ajándék választás! Ha még nem tudod a tutit és valami egyedit szeretnél, keresd Brigit...lehetne ez is a reklám helye, de ehelyett inkább nézzünk egy kecskeméti édesanya kreatív csodáit.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


77 mesekönyvet ajándékoztak a Ráday Múzeum munkatársai a Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekosztályának

kecskemet.imami.hu :: 77 mesekönyvet ajándékoztak a Ráday Múzeum munkatársai a Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekosztályának A mesekönyveket a Népmese Napja rendezvényükön gyűjtötték össze. A jeles közgyűjtemény múzeumpedagógusai a lábadozó gyerekek örömére átadáskor egy-egy mesét el is mondtak, bátorítva a kicsiket gyógyító mese további szeretetére. A gondoskodó szolgálat közepette Dr. Tálosi Gyula osztályvezető főorvos, Nyilas Marianna vezető ápoló és munkatársaik néhány percre maguk is meghatottan osztoztak a mese varázsában.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hol találkozhattok a Mikulással Kecskeméten? - 2018

kecskemet.imami.hu :: Hol találkozhattok a Mikulással Kecskeméten? - 2018 Nálunk a Mikulás december 6-án csempészi a kiscsizmákba ajándékát, de aki szeretne, előtte még személyesen is találkozhat vele. Hol találkozhattok a Mikulással Kecskeméten, mutatjuk: Mikulás vadászatra fel!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szombaton nyit a Főtéri Jégpálya- forró tea, pezsdítő zenék, fergeteges hangulat

kecskemet.imami.hu :: Szombaton nyit a Főtéri Jégpálya- forró tea, pezsdítő zenék, fergeteges hangulat December 1-én kezdődik és január 1-jén tűzijátékkal zárul a Téli Fesztivál Kecskeméten, az első gyertyagyújtás alakalmával felgyúlnak a belvárosi díszvilágítás fényei is, de a hagyományos zenei és kézműves programok mellett idén is felállítják a jégpályát a Főtéren!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fényárban úszó kecskeméti karácsony- indul a Téli Fesztivál

kecskemet.imami.hu :: Fényárban úszó kecskeméti karácsony- indul a Téli Fesztivál A Téli fesztivál különleges kulturális és gasztronómiai programkínálattal várja idén is a látogatókat a varázslatos történelmi főtérre. 32 kiállító, több mint 100 program árasztja majd magából a karácsonyi hangulatot. A fesztivál ideje alatt Kecskemét az új világítással, a fények városaként ejti ámulatba az ide látogatókat, amit az első gyertyagyújtás után kapcsolnak fel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ingyenes főzőkurzus a Bodzakertben - Kihagyhatatlan lehetőség egészséges életmódra törekedő kismamáknak

kecskemet.imami.hu :: Ingyenes főzőkurzus a Bodzakertben - Kihagyhatatlan lehetőség egészséges életmódra törekedő kismamáknak Exkluzív környezet, exkluzív csapat, exkluzív vendégek! Hiszen most nekünk, anyukáknak fognak kedvezni, a porondon mi vagyunk, de a középpontban mégis a család áll!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szülőknek nyitva 0-24 - Kecskeméten, a koraszülött osztályon korlátlanul mehetnek be a szülők a babáikhoz

kecskemet.imami.hu :: Szülőknek nyitva 0-24 - Kecskeméten, a koraszülött osztályon korlátlanul mehetnek be a szülők a babáikhoz Nem szabad korlátozni a szülőt, legyen a koraszülött babájával, amennyit csak akar! Kecskeméten, a koraszülött osztályon korlátlanul mehetnek be a szülők a babáikhoz!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Betegségelűző Bohócdoktorok jönnek a Kecskeméti Kórházba

kecskemet.imami.hu :: Betegségelűző Bohócdoktorok jönnek a Kecskeméti Kórházba A Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati osztályán vidám "bohócdoktor vizitet" tartottak a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Rendhagyó tehetségversenyt hirdet az MCC Fiatal Tehetség Programja negyedikes diákoknak

kecskemet.imami.hu :: Rendhagyó tehetségversenyt hirdet az MCC Fiatal Tehetség Programja negyedikes diákoknak A Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programja által szervezett II. MCC FIT Kaland Országos Tehetségverseny egyedülálló, hiszen több képzési területet felölelő országos tanulmányi csapatverseny, amely a negyedikes általános iskolás gyerekeket várja. Nagy lehetőség ez, hiszen a legjobb csapat tagjai válogató nélkül bekerülhetnek a FIT Program következő év őszén induló évfolyamába Kecskemétre.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kiállta a Sheraton étterme a próbát a nagyobb társaság előtt is - eszem-iszom, dínom-dánom

kecskemet.imami.hu :: Kiállta a Sheraton étterme a próbát a nagyobb társaság előtt is - eszem-iszom, dínom-dánom Gyerekbarát éttermek vagy étterembarát gyerekek? Ezen mindig elgondolkodok, amikor egyik szülő arról mesél kisregényeket, hogy milyen jó helyen ettek a hétvégén, a másik meg pont ellenkezőleg, hogy az ő gyerekeivel képtelenség bárhová is beülni. Elgondolkodtató, hogy valóban ilyen rossz gyerekeik vannak vagy csak nem megfelelő helyet választottak az ebédhez?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


10 varázslatos hely, amit látnotok kell Kecskeméten és azon túl

kecskemet.imami.hu :: 10 varázslatos hely, amit látnotok kell Kecskeméten és azon túl Kecskeméten és környékén megannyi természeti csoda vár ránk. Miért is utaznánk több száz kilométert a csodákra vágyva, amikor Kecskeméten is kincsek várnak? Akár 1 órás utazással magunk mögött hagyva a város zaját, pedig jó kis pusztaportyákon, tanulást segítő interaktív kiállításon, egy csodás sváb faluban vagy éppen a Duna parton találhatjuk magunkat! Jöjjön 10 kedvenc helyünk, amit kicsikkel és nagyobb gyerekekkel is élvezni fogtok!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Városháza, Cifrapalota, Katona József színház vagy Kecskemét város címere is hazavihető egy 5 forintoson

kecskemet.imami.hu :: Városháza, Cifrapalota, Katona József színház vagy Kecskemét város címere is hazavihető egy 5 forintoson Városháza, Cifrapalota, Katona József színház vagy Kecskemét város címere is hazavihető egy 5 forintoson annak az érmeprésnek a jóvoltából, amit a napokban állítottak fel a Nagytemplom mögötti részen.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Felejtsd el, hogy a meseolvasás ideje lejárt! - Berg Judit, aki meghódította a gyerekek szívét

kecskemet.imami.hu :: Felejtsd el, hogy a meseolvasás ideje lejárt! - Berg Judit, aki meghódította a gyerekek szívét Van esélyünk a villogó tévé, vagy a látványos kütyükkel szemben?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kecskeméti gimi körkép - középiskolai felvételi előkészítők időpontjai

kecskemet.imami.hu :: Kecskeméti gimi körkép - középiskolai felvételi előkészítők időpontjai Akinek felsős gyereke van, az mind tudja, hogy egy anya életében előbb utóbb elérkezik a nagy dilemma ideje: hová menjen tovább tanulni a gyerek? Kinek, mekkora épp a csemetéje, olyan kérdések nyomasztják a minden napokban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szeptember 30-án lesz a kismotoros felvonulás Kecskeméten: Babakocsis és kismotor, futóbiciklis gyermekfelvonulás

kecskemet.imami.hu :: Szeptember 30-án lesz a kismotoros felvonulás Kecskeméten: Babakocsis és kismotor, futóbiciklis gyermekfelvonulás Sajnos a Hírös Hétre betervezett kismotoros és babakocsis felvonulás a rossz idő miatt elmaradt, de nem adjuk fel, szeptember 30-án, vasárnap megtartjuk  az első kecskeméti kismotoros felvonulást, ahol a legkisebbek veszik birtokba Kecskemét Főterét!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Indul a "Hírös Szabadegyetem" II. féléve

kecskemet.imami.hu :: Indul a "Hírös Szabadegyetem" II. féléve A több tudományterületet is érintő, érdekes és aktuális témákat feldolgozó előadások – a nemzedékek közötti kapcsolatok erősítése érdekében – az idősebb és fiatalabb generációk számára is hasznos, értékes információkkal szolgálnak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Ingyenes főzőiskola indul Kecskeméten az OHANÁBAN - érdemes lesz "beiratkozni"

kecskemet.imami.hu :: Ingyenes főzőiskola indul Kecskeméten az OHANÁBAN - érdemes lesz "beiratkozni" Ősszel nem csak a gyerekeknek kezdődhet az iskola, hanem akár nekünk felnőtteknek is. Sőt mi több egy igen élvezetes „iskolába” invitállak most benneteket, méghozzá az OHANA Gasztroklub és Főzőiskolába. Tanuljunk meg főzni, tanuljunk meg mentesen főzni, sőt mi több, tanuljunk meg egészségesen főzni, ráadásul most ingyenesen! (Figyeljetek mert regisztrációhoz kötött, hiszen csak 20 fő mehet egy-egy programra).

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Szeptember 30-ig lehet jelentkezni Kecskemétre egy különleges oktatási programra, a Kis Zseni Mentális Aritmetikai Iskolába

kecskemet.imami.hu :: Szeptember 30-ig lehet jelentkezni Kecskemétre egy különleges oktatási programra, a Kis Zseni Mentális Aritmetikai Iskolába Úristen, hogy fog boldogulni a gyerek ebben a világban?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Fontos! Új helyre költözik a kecskeméti gyermek háziorvosi ügyelet!

kecskemet.imami.hu :: Fontos! Új helyre költözik a kecskeméti gyermek háziorvosi ügyelet! Hétfőn új helyre költözik a gyermek háziorvosi ügyelet, figyeljetek rá!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Bábszínház Barátok, Cirókás rajongók figyelem! Egy kicsit most Te is közéjük tartozhatsz

kecskemet.imami.hu :: Bábszínház Barátok, Cirókás rajongók figyelem! Egy kicsit most Te is közéjük tartozhatsz Bábszínház Barátok, Cirókás rajongók figyelem! Önkéntes segítőket keres a Ciróka Bábszínház a Magyarországi Bábszínházak 14. Találkozója rendezvény előkészületeihez és lebonyolításához, 2018. október 2-7-ig.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Egy autista fiú mellé keresünk gyerekfelügyelőt Kecskemétre-segíts, hogy megtaláljuk!

kecskemet.imami.hu :: Egy autista fiú mellé keresünk gyerekfelügyelőt Kecskemétre-segíts, hogy megtaláljuk! Egy kecskeméti édesanya keresett meg bennünket, hogy segítsünk neki megtalálni, azt a személyt, aki szeretettel és tisztelettel vigyázna a fiára.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Lenyűgöző előadással jön Kecskemétre a Richter Flórián Cirkusz!

kecskemet.imami.hu :: Lenyűgöző előadással jön Kecskemétre a Richter Flórián Cirkusz! Lélegzetelállító, felemelő, káprázatos, fenomenális, meghökkentő és hihetetlenül igényes. Augusztus 29-től Kecskemétre jön a Richter Flórián Cirkusz! A 2018-as turné is igazi világsztárokkal kápráztatja el a nagyérdemű közönséget!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


google  twitter  tumblr  facebook